Libnet.ro
UNICEF

10:15

Paradox: Transportatorii au avut afaceri de 10 miliarde euro in 2016, desi starea drumurilor e jalnica

Adevărul Adevărul,
Paradox: Transportatorii au avut afaceri de 10 miliarde euro in 2016, desi starea drumurilor e jalnica

Infrastructura deplorabila de transport a Romaniei nu a impiedicat transportatorii sa aiba uriase cifre de afaceri in 2016: profitul net al sectorului a fost de 2,55 miliarde de lei, valoare mai mult decat dubla fata de cea inregistrata acum sase ani, se arata intr-un studiu realizat de Keysfin. continuă pe Adevărul

Afacerile transportatorilor romani depasesc nivelul istoric de 10 miliarde de euro (studiu KeysFin)

Cresterea economica si investitiile semnificative in parcul national auto de marfa au dus piata transporturilor la un nivel istoric, depasind anul trecut granita de 10 miliarde de euro. Peste 34. 000 de firme, cu 156. 000 de angajati asigura, in prezent, transportul de marfa in tara si in strainatate. Romania a devenit, in ultimii ani, unul dintre jucatorii cei mai activi la nivel european.

Sectorul mobilei - sold favorabil la export de 1,6 miliarde euro, in 2016

Sectorul mobilei este unul performant, avand un sold favorabil la export, de 1,6 miliarde euro anul trecut, iar valoarea adaugata bruta inregistrata fiind de 55%, a doua dupa sectorul IT, a declarat, vineri, Aurica Sereny, presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania APMR), citata de Agerpres.

Piata transporturilor din Romania a depasit 10 miliarde de euro

Cresterea economica si investitiile semnificative in parcul national auto de marfa au dus piata transporturilor din tara noastra la un nivel istoric, depasind anul trecut 10 miliarde de euro, se arata intr-o analiza a KeysFin, care ia in calcul datele comunicate de firme la Ministerul Finantelor si Registrul Comertului, trimisa Redactiei.

Afacerile transportatorilor romani depasesc nivelul istoric de 10 MLD. euro

Cresterea economica si investitiile semnificative in parcul national auto de marfa au dus piata transporturilor la un nivel istoric, depasind anul trecut granita de 10 miliarde de euro.

Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

Compania Eximtur estimeaza vanzari de peste 10 milioane de euro in 2017 numai pentru vacantele pe litoralul romanesc. Cresterea de vanzari pentru alte destinatii in Romania este de peste 50%, statiunile balneare clasice fiind in top.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )