Libnet.ro
UNICEF

18:00

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani. continuă pe Hotnews

Bac 2020. Rata de promovare este cea mai mica din ultimii sase ani. Ce sector al Bucurestiului este cel mai bine plasat

Datele centralizate ale Ministerului Educatiei si Cercetarii referitoare la actuala sesiune de Bacalaureat arata cea mai mica rata de promovare inainte de contestatii - din ultimii sase ani.

Cea mai mica rata de promovare la bacalaureat din ultimii sase ani. Doar 62,9% dintre absolventi au promovat examenul

Rata de promovare a bacalaureatului, inainte de contestatii, este de 62,9%, cea mai mica din ultimii sase ani. Potrivit centralizarii primelor rezultate la BAC 2020, pentru promotia curenta, rata de promovare este 71,4%, iar pentru promotiile anterioare - 25,00%. Rezultate Bacalaureat 2020. Notele de la BAC, judet cu judet232 de candidati au obtinut media 10Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 Topul liceelor de 10 din Bucuresti.

Rezultate Bacalaureat 2020: 61,19%, rata de promovare in judetul Calarasi

Rata de promovare inainte de contestatii la examenul de Bacalaureat este de 62. Este cea mai mica rata de promovare din ultimii sase ani. in judetul Calarasi s-a inregistrat o promovabilitate de 61,19% .

Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitatii din lume

Coreea de Sud are cea mai scazuta rata a natalitatii din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Natiunilor Unite publicat marti, femeile din a patra cea mai mare economie a Asiei avand probleme in a gasi un echilibru intre munca si viata personala, relateaza Reuters.

Cea mai mare schimbare pentru Waze: ce vei avea in aplicatie de acum inainte

Waze a ajuns in aproape un deceniu sa fie cea mai folosita aplicatie de navigatie de catre soferi. Si tocmai in ideea asta e acum actualizata cu o serie de noutati utile. Platforma Waze e.

Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020, publicate luni indica pe de o parte o rata de promovare, inainte de contestatii, de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani, iar pe de alta parte cel mai mare numar.

Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Google Photos este una dintre cele mai populare aplicatii create de Google si foarte multi oameni depind de serviciul gigantului din Mountain View pentru a-si face o copie de siguranta la.

Bacalaureat 2020 - Rezultatele examenului de bacalaureat, anuntate marti. Care a fost rata de promovare anul trecut

Rezultatele examenului de bacalaureat sunt asteptate marti,, pana in ora 12:00, contestatiile putand fi depuse pana in 1 iulie la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in 5 iulie.

Rezultate Bacalaureat 2020 Dambovita. Rata de promovare este de 58,65%. Doar doua medii de 10

Ministerul Educatiei si Cercetarii a centralizat rezultatele din prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020. Rata de promovare la Bacalaureat 2020 Dambovitaeste de 58,65%.

Rezultate pe judete si orase la Bacalaureat 2020. Vezi ce note ai luat la BAC

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020 s-a incheiat. Elevii vor afla astazi ce rezultate au obtinut la examenul maturitatii. Pentru a accesa rezultatele, in premiera, elevii au primit un cod unic cu care se vor identifica pe listele cu rezultatele de la Bacalaureat 2020, care vor fi afisate pe edu. ro sau in unitatile unde .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )