Libnet.ro
UNICEF

13:30

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 26 martie 2019

Antena3 Antena3,
Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 26 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,44 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,34. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH. continuă pe Antena3

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 25 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,41 mg/l; pH 7,77; TURBIDITATE: 0,40. S2 - CLOR LIBER: 0,32 mg/l; pH.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

HOROSCOP 26 MARTIE Camelia Patrascanu. Luna in Sagetator aduce idei bune

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, marti, la Antena 3, previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Luna in Sagetator face sa avem idei bune si foarte bune despre cum sa.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 martie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 26 martie, vremea se va raci, astfel incat in majoritatea regiunilor valorile termice se vor situa usor sub mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

CALENDAR ORTODOX 26 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Arhanghel Gavriil este cel care a adus vestea cea buna Fecioarei Maria; el este cel care a vestit taina cea din veac ascunsa; el este vestitorul Intruparii Fiului lui.

HOROSCOP 26 MARTIE. Venus in Pesti da culoare vietii. Berbecii sunt iritati, Gemenii trebuie sa aiba grija la partener

Zi speciala azi, cu influente astrale puternice. Luna in Sagetator face cuadratura cu Mercur si Neptun. Pot aparea putina confuzie si hoas, de aceea nu este indicat sa iei vreo decizie majora azi.

Air France - KLM lanseaza noi rute din Bucuresti. Care sunt destinatiile

Grupul Air France - KLM anunta o crestere cu 2% a serviciilor aeriene pentru sezonul de vara 2019 31 martie 27 octombrie 2019), fata de aceeasi perioada a anului precedent si va inaugura 58 de rute noi in intreaga lume. In Romania, grupul.

HOROSCOP 26 MARTIE. Berbecii iau o decizie importanta, Fecioarele au sprijin din partea astrelor

Horoscop 26 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 26 martie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata.

HOROSCOP 26 MARTIE. Reusita de proportii pentru nativii unei zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 26 martie Berbec. Ceea ce pornesti azi are mari sanse sa se transforme intr-o reusita de proportii, cu atat mai mult ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )