Libnet.ro
UNICEF

22:30

CALENDAR ORTODOX 26 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 26 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Arhanghel Gavriil este cel care a adus vestea cea buna Fecioarei Maria; el este cel care a vestit taina cea din veac ascunsa; el este vestitorul Intruparii Fiului lui. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 24 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Zaharia a fost fiul lui Carion egipteanul. El si-a lasat copii si nevasta si s-a facut monah. Desi Zaharia era mai tanar decat cei mai multi frati de la Schit, el era plin de darurile.

CALENDAR ORTODOX 23 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Nicon s-a nascut la Neapole dintr-un tata pagan si o mama crestina. A trait in secolul al XIII lea si a fost ofiter roman. In timpul unui razboi, tinanad seama de sfaturile mamei.

CALENDAR ORTODOX 25 MARTIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

In fiecare an, la 25 martie, praznuim prima sarbatoare inchinata Maicii Domnului, Buna Vestire sau popular Blagovestenia termenul slav corespunzator celui de Bunavestire). Este.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 martie. Berbecii trebuie sa aiba incredere, Gemenii trebuie sa o ia de la capat

Iata pentruMARTI 26 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

HOROSCOP 26 MARTIE. Venus in Pesti da culoare vietii. Berbecii sunt iritati, Gemenii trebuie sa aiba grija la partener

Zi speciala azi, cu influente astrale puternice. Luna in Sagetator face cuadratura cu Mercur si Neptun. Pot aparea putina confuzie si hoas, de aceea nu este indicat sa iei vreo decizie majora azi.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 26 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,44 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,34. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

HOROSCOP 26 MARTIE Camelia Patrascanu. Luna in Sagetator aduce idei bune

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, marti, la Antena 3, previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Luna in Sagetator face sa avem idei bune si foarte bune despre cum sa.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 martie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 26 martie, vremea se va raci, astfel incat in majoritatea regiunilor valorile termice se vor situa usor sub mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6.

Aproximativ 130.000 de romani cu epilepsie. 26 martie, Ziua Mondiala a Epilepsiei

Daca este sa extrapolam datele europene la populatia Romaniei, circa 130. 000 de romani sufera de aceasta afectiune, au afirmat astazi medici neurologi, cu ocazia Zilei Mondiale a Epilepsiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )