Libnet.ro
UNICEF

01:05

Paranghelii cu lautari, in plina pandemie. Botezuri, logodne si o cununie civila, oprite de politisti

Adevărul Adevărul,
Paranghelii cu lautari, in plina pandemie. Botezuri, logodne si o cununie civila, oprite de politisti

Politistii ialomiteni au sosit neinvitati ieri la mai multe petreceri, organizate cu zeci de persoane in plina pandemie. Oamenii legii au aplicat amenzi si i-au pus pe fuga pe petrecareti si pe lautarii care au incins atmosfera. Este vorba despre 5 evenimente private: 2 botezuri, tot atatea logodne si o cununie civila. continuă pe Adevărul

Capitala Romaniei, la un pas de dezastru in plina pandemie. Cifrele oficiale nu mint

Anunt de maxima importanta pentru locuitorii Bucurestiului. Numarul din ce in ce mai mare de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza autoritatile. Capitala Romaniei este la un pas de dezastru in plina pandemie! Capitala Romaniei, la un pas de dezastru: Se intra in carantina?! Bucurestiul a inregistrat, joi, 15 octombrie 2020, cel mai mare numar de imbolnaviri .

Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie: Sa nu apeleze la 112 si sa spuna ca au lipsa de gust

Raed Arafat, Secretarul de Stat din cadrul MAI, in ultima perioada a fost tot mai prezent. Ultimele sale declaratii au starnit controversa si reactii negative din partea opiniei publice si a jurnalistilor. Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie in afara de reactia dura a sefului DSU, Raed Arafat, in fata cetatenilor care nu cred .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )