Libnet.ro
UNICEF

18:15

Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie: Sa nu apeleze la 112 si sa spuna ca au lipsa de gust

Playtech Playtech,
Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie: Sa nu apeleze la 112 si sa spuna ca au lipsa de gust

Raed Arafat, Secretarul de Stat din cadrul MAI, in ultima perioada a fost tot mai prezent. Ultimele sale declaratii au starnit controversa si reactii negative din partea opiniei publice si a jurnalistilor. Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie in afara de reactia dura a sefului DSU, Raed Arafat, in fata cetatenilor care nu cred . continuă pe Playtech

Raed Arafat: Oamenii sa nu apeleze la 112 doar pentru testare COVID

Intr-o conferinta de presa ulterioara sedintei de Guvern de miercuri, dr. Raed Arafat a vorbit despre trendul ascendent al epidemiei de COVID-19 din Romania si a chemat populatia sa fie partenera in lupta impotriva virusului.

Raed Arafat: indemnurile la nerespectarea regulilor inseamna pacienti in plus si probabil alti pacienti decedati Apel catre populatie sa nu aglomereze 112

Secretarul de stat Raed Arafat a facut miercuri un nou apel catre populatie sa respecte regulile sanitare, spunand ca indemnurile din spatiul public la nerespectarea masurilor inseamna pacienti in plus si probabil alti pacienti decedati. De asemenea, el a facut apel catre romani sa nu aglomereze 112, sunand, de exemplu, pentru a cere testarea pentru COVID-19.

Raed Arafat declara razboi carcotasilor: Daca nu vin cu solutii mai bune, atunci sa accepte masurile luate

Seful DSU, Raed Arafat, nu a mai rezistat in fata cetatenilor care nu cred in coronavirus, dar nici in autoritati si in restrictiile pe care acestia le impun. Desi toate deciziile luate sunt in intersul romanilor, multi sceptici isi exprima neincrederea in mod public, cu scopul de a stirbi increderea. Stirile false contribuie la cresterea .

RAED ARAFAT: Cei care critica sa vina cu solutii mai bune daca le au

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, le cere romanilor care critica masurile luate de autoritati pentru oprirea epidemiei de COVID-19 sa vina cu solutii mai bune, daca le au.

RAED ARAFAT: Proiect de OUG privind tratarea persoanelor asimptomatice - in prima lectura in sedinta de Guvern

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a informat ca, in sedinta de Guvern de astazi, a fost prezentat in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta care vizeaza modificari privind modul in care vor fi tratati pacientii asimptomatici.

RAED ARAFAT: indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor inseamna pacient in plus, si, probabil, persoane decedate in plus

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat miercuri ca Romania se afla pe un trend ascendent important in ceea ce priveste cazurile de COVID-19 si ca indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor nu inseamna decat pacient in plus si, probabil, in plus, persoane decedate.

Raed Arafat, avertisment catre populatie: Asta este realitatea situatiei in care ne aflam in acest moment Cei care au de criticat, daca pot sa vina cu solutii mai bune, e foarte bine

Secretarul de stat Raed Arafat a facut un nou apel catre populatie, recomandand romanilor sa petreaca sarbatorile de iarna pe teritoriul tarii, nu in strainatate. Seful Departamentului pentru Situatii de.

Raed Arafat, veste crunta cu privire la vacanta de iarna a romanilor: Va spun foarte direct si sincer

Pandemia de coronavirus pune asediu pe Romania, de la zi la zi. Ieri a fost anuntat un nou record de cazuri de COVID-19, 4. Din pacate, este prima zi in care imbolnavirile au depasit 4. 000 de cazuri, modificand radical incidenta cazurilor acumulata in ultimele 14 zile. Autoritatile sunt in alerta, iar spitalele sunt pline. in .

Raed Arafat recomanda romanilor sa nu-si cumpere concedii in strainatate la iarna

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, i-a sfatuit pe cei care intentionau sa plece din tara sa nu isi faca planuri.

Guvernul a adoptat Hotararea care stabileste purtarea obligatorie a mastilor in spatiile publice. Decizii importante anuntate de Raed Arafat

Recomandarile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta privind masurile care trebuie luate de autoritati pentru a stopa raspandirea virusului COVID-19 au devenit obligatorii odata cu transpunerea lor intr-o Hotarare de Guvern. Raed Arafat a vorbit despre aceste reguli adoptate de Executiv, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )