Libnet.ro
UNICEF

14:30

Paranoicii din Bucuresti: CyberGhost sau cum sa ramai anonim pe internet

Adevărul Adevărul,
Paranoicii din Bucuresti: CyberGhost sau cum sa ramai anonim pe internet

In contextul protestelor pe scara larga de la nivel mondial, dar si a interventiei din ce in ce mai crescuta a autoritatilor asupra datelor personale de pe internet, solutiile pentru protejarea intimitatii devin din ce in ce mai populare. Primul nivel al protectiei intimitatii este un VPN, un termen complicat pentru un lucru simplu: un tunel care iti ascunde IP-ul, iar orice actiune nu poate fi asociata unei anumite persoane. continuă pe Adevărul

Wizz Air amana suplimentarea curselor din Bucuresti

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a decis sa amane alocarea celei de-a saptea aeronave pentru baza din Bucuresti, programata din iulie, si cresterea numarului de zboruri din Capitala, pentru ca un avion nu poate fi utilizat in urma aterizarii.

Piata George Enescu din Bucuresti devine gradina muzicala, intre ...

Piata George Enescu din Capitala va gazdui in perioada 21 iunie - 7 iulie, Bucharest Music Film Festival BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues More, doua evenimente, care includ muzica de calitate si artisti de marca, se arata intr-un comunicat de presa remis Mediafax. Muzica de calitate, artisti cu nume sonore, atmosfera eleganta si un repertoriu bogat, pentru toate varstele si gusturile, se reunesc in doua dintre cele mai mari evenimente organizate de ArCuB: Timp de trei .

Un mare cartier din Bucuresti, lovit de BLESTEM. Mesajul transmis DUPA ce a murit: Sufletele m-au luat. Sunt zeci de suflete acolo, jos, care ne cheama

A fost in multe randuri ciuma in tara, dar analele nu pomenesc de o boala mai grozava decat ciuma lui Caragea, descria istoricul George Potra. Una din cele mai crunte epidemii de ciuma a izbucnit in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )