Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sf. Parascheva. Citeste acest acatist pe 14 octombrie pentru indeplinirea tuturor dorintelor

Antena3 Antena3,
Sf. Parascheva. Citeste acest acatist pe 14 octombrie pentru indeplinirea tuturor dorintelor

Sf. Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Citeste aici Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Sf. Parascheva. continuă pe Antena3

Sfanta Parascheva. Traditii si obiceiuri de 14 octombrie. Ce nu avem voie sa facem astazi?

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Considerata si sfanta patroana, ocrotitoare a Moldovei, sute de mii de.

Sfanta Parascheva, 14 octombrie: Ce trebuie SA iMPARTI azi, pentru fericire si noroc!

Luni, 14 octombrie, este praznuita Sfanta Parascheva, iar traditia ne indeamna sa dam de pomana pentru morti si vii. Putini stiu insa ca in aceasta zi de sarbatoare luminata se poate da de pomana cu.

Sfanta Parascheva, Pelerinaj si Hram. Cui i-e frica de Sfanta Parascheva?

Zilele astea sunt ale Sfintei. Luni 14 octombrie este marea ei slujba de pomenire la Iasi. Sunt zile in care exersam doua tipuri de orbire: ignoranta atee, cinica si fanatismul religios, devotat. Doua tipuri de orbire, egale in drepturile lor, nu? Dreptul de a crede sau nu in Dumnezeu. Dreptul de a-l face pe Celalalt cinic sau fatarnic. La Iasi sunt pelerinii, zeci de mii, cu ore de asteptare in cautarea miracolului. Pe retelele de socializare sta spectacolul crud: injuratura, teroare. Doar ca intre dependenta de Parascheva si binging-ul pe Netflix nu-i mare diferenta. Sa explic.

Superstitii de Sfanta Parascheva, ziua cand se imparte must. De ce e interzisa munca pe 14 octombrie, ce rele atragi

Crestinii ortodocsi sarbatoresc in fiecare an, pe 14 octombrie, una dintre cele mai populare sfinte din calendar, cunoscuta si sub denumirea de Sfanta Vineri. Este vorba despre Sfanta Parascheva, care apara oamenii de toate relele.

CALENDAR ORTODOX 14 OCTOMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Anul acesta, alaturi de moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, pelerinii vor putea cinsti moastele Sfantului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, care vor fi aduse din Insula Corfu, Greci.

Curs valutar BNR luni, 14 octombrie: Cotatiile principalelor valute internationale

BNR va emite noul curs valutar, luni, 14 octombrie 2019. in jurul orei 13, valoarea cotatiilor principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata pe site-ul Bancii, dar si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR luni, 14 octombrie Banca Nationala a Romaniei BNR) .

HOROSCOP DRAGOSTE 14 OCTOMBRIE. Racii trebuie sa aiba grija de partener, Scorpionii au nevoie de o iesire romantica

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 14 OCTOMBRIE 2019. Dupa noaptea Lunii pline in Berbec de octombrie, astazi exista o energie ce poate duce la lupte de putere din prici.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 octombrie. Taurii se bucura neconditionat, Fecioarele primesc ajutor pentru casa

Iata pentru LUNI 14 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

HOROSCOP special. Luna plina in Berbec 14 octombrie. Varsatorii pun pasiune in orice, Racii au parte de schimbari rapide

In noaptea de duminica 13 octombrie spre luni 14 octombrie 2019, mai exact imediat dupa orele 00:00 are loc faza completa a Lunii pline de octombrie a acestui an si este gazduita de zodia Berbec. In unele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )