Libnet.ro
UNICEF

08:15

CALENDAR ORTODOX 14 OCTOMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 14 OCTOMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Anul acesta, alaturi de moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, pelerinii vor putea cinsti moastele Sfantului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, care vor fi aduse din Insula Corfu, Greci. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 13 OCTOMBRIE. Ce sarbatorim astazi

Biserica Ortodoxa sarbatoreste pe 13 octombrie si Aducerea moastelor Sfantului Apostol Andrei la Iasi. Mentionam ca in anul 1996 a fost adusa la Iasi, racla cu capul Sfantului Apostol.

CALENDAR ORTODOX 11 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Apostol Filip, unul din cei sapte diaconi, nu trebuie confundat cu Apostolul Filip, cel de-al treilea Apostol chemat la misiune de catre Mantuitorul nostru Iisus.

CALENDAR ORTODOX 12 OCTOMBRIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Mucenici Tarah, Prov si Andronic au vietuit in vremea imparatului Diocletian 284-305) si au murit pentru ca au refuzat inchinarea in fata idolilor. Tarah s-a nascut in.

Sfanta Parascheva, 14 octombrie: Ce trebuie SA iMPARTI azi, pentru fericire si noroc!

Luni, 14 octombrie, este praznuita Sfanta Parascheva, iar traditia ne indeamna sa dam de pomana pentru morti si vii. Putini stiu insa ca in aceasta zi de sarbatoare luminata se poate da de pomana cu.

Superstitii de Sfanta Parascheva, ziua cand se imparte must. De ce e interzisa munca pe 14 octombrie, ce rele atragi

Crestinii ortodocsi sarbatoresc in fiecare an, pe 14 octombrie, una dintre cele mai populare sfinte din calendar, cunoscuta si sub denumirea de Sfanta Vineri. Este vorba despre Sfanta Parascheva, care apara oamenii de toate relele.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 OCTOMBRIE. Racii trebuie sa aiba grija de partener, Scorpionii au nevoie de o iesire romantica

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 14 OCTOMBRIE 2019. Dupa noaptea Lunii pline in Berbec de octombrie, astazi exista o energie ce poate duce la lupte de putere din prici.

Sfanta Parascheva. Traditii si obiceiuri de 14 octombrie. Ce nu avem voie sa facem astazi?

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Considerata si sfanta patroana, ocrotitoare a Moldovei, sute de mii de.

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE. Leii trebuie sa rezolve subiecte vechi, Sagetatorii sunt dornici sa imbunatateasca orice lucru

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 14 OCTOMBRIE 2019; dupa noaptea Lunii pline in Berbec de octombrie, astazi exista o energie ce poate duce la lupte de putere din pricina cuadraturii dintre.

HOROSCOP 14 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot fi un pic tensionati, Taurii n-au chef de nimic

HOROSCOP 14 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Suntem inca sub efectul Lunii pline. Mare atentie la relatii, a spus Camelia Patrascanu, luni, la Antena 3. Pot fi un pic tensionati.

Curs valutar BNR luni, 14 octombrie: Cotatiile principalelor valute internationale

BNR va emite noul curs valutar, luni, 14 octombrie 2019. in jurul orei 13, valoarea cotatiilor principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata pe site-ul Bancii, dar si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR luni, 14 octombrie Banca Nationala a Romaniei BNR) .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )