Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un parasutist militar a murit in urma unui accident care a avut loc pe Aerodromul Clinceni

B1 B1,
Un parasutist militar a murit in urma unui accident care a avut loc pe Aerodromul Clinceni

Un parasutist militar din Batalionul 495 Infanterie a murit, marti, intr-un accident care a avut loc in timpul unui exercitiu de parasutare pe Aerodromul Clinceni, potrivit unui comunicat de presa al. continuă pe B1

Un parasutist militar a murit in timpul unui exercitiu pe Aerodromul Clinceni

Un parasutist militar a murit, marti seara, intr-un accident produs in timpul unui exercitiu de parasutare pe Aerodromul Clinceni, anunta Ministerul Apararii Nationale, conform news. ro.

Cinci victime in urma unui accident rutier produs pe DN 1 A

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs duminica seara pe drumul national 1 A, in localitatea damboviteana Crevedia, unde un sofer a intrat pe contrasens, masina sa izbindu-se frontal de un autovehicul care circula regulamentar.

Trei persoane, grav ranite in urma unui accident petrecut pe DN1, la Posada

Trei persoane au fost grav ranite, luni, in urma unui accident petrecut pe DN1, in zona Posada. Potrivit Biroului de Presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, la fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, doua echipaje de pompieri, o ambulanta SMURD si doua ambulante ale SAJ Prahova, avand in vedere amploarea evenimentului rutier.

Accident mortal pe Aerodromul Clinceni. Un parasutist a murit

Un parasutist militar din Batalionul 495 Infanterie si-a pierdut viata, marti seara, in urma unui accident survenit pe timpul unui exercitiu de parasutare pe Aerodromul Clinceni, informeaza Ministerul.

FOTO Accident mortal pe autostrada: a fost proiectata afara din masina si despicata in doua

O femeie in varsta de aproximativ 50 de ani a decedat sambata dupa-amiaza in urma unui accident care a avut loc pe autostrada care leaga Deva de Sibiu. La intrarea pe un viaduct, masina a derapat, iar femeia aflata pe locurile din spate si care nu purta centura, a fost proiectata afara, prin luneta masinii.

FOTO Accident violent pe autostrada: o femeie a fost proiectata prin luneta si despicata in doua

O femeie in varsta de aproximativ 50 de ani a decedat sambata dupa-amiaza in urma unui accident care a avut loc pe autostrada care leaga Deva de Sibiu. La intrarea pe un viaduct, masina a derapat, iar femeia aflata in spate, si care nu purta centura, a fost proiectata afara, prin luneta masinii.

Doi copii de 5 si 6 ani au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident rutier provocat de tatal acestora. Barbatul se intorcea de la o aniversare

Doi copii de 5 si respectiv 6 ani au ajuns in stare grava la spital dupa ce masina condusa de tatal lor s-a izbit violent de o autospeciala. Se presupune ca tatal celor doi micuti era in stare de ebrietate, dupa ce a petrecut de Sfintii imparati Constantin si Elena.

Accident mortal in judetul Prahova! Soferul s-ar fi izbit de o masina parcata

Un tanar de 21 de ani a decedat, iar o alta persoana a fost ranita, in urma unui accident care s-a produs, marti seara, pe raza orasului prahovean Slanic. Potrivit politistilor, soferul s-ar.

Sapte militanti Al Qaida au murit in urma unui raid american in Yemen

In urma unui raid al fortelor americane asupra unei baze a Al Qaida din Yemen, sapte militanti islamisti au fost ucisi.

SOCANT! Bassist-ul unei trupe din Cluj a murit intr-un accident rutier GRAV: Corpul i-a fost proiectat intr-un rau (VIDEO)

E doliu in muzica romaneasca dupa ce un cantaret a murit in urma unui teribil accident rutier! Basistul trupei clujene FUNKorporation a murit dupa ce a fost lovit de o camioneta. Totul s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )