Libnet.ro
UNICEF

20:00

Parchetul General: 238 de plangeri depuse, fiind facute 106 audieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul General: 238 de plangeri depuse, fiind facute 106 audieri

Parchetul General anunta, ieri seara, ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 238 de plangeri, fiind facute 106 audieri. Programul de relatii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putand fi depuse plangeri si in weekend, iar de luni se vor face acte de urmarie penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi, la sediul Ministerului Public, precizeaza reprezentantii institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul violentelor din Piata Victoriei: 238 de plangeri si 106 audieri, anunta Parchetul General

Parchetul General anunta, vineri seara, ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 238 de plangeri, fiind facute 106 audieri. Programul de relatii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putand fi depuse plangeri si in weekend, iar de luni se vor face acte de urmarie penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi, la sediul Ministerului Public, precizeaza reprezentantii institutiei.

Parchetul General, ANUNT de ULTIMA ORA in ancheta privind ABUZURILE jandarmilor. Bilantul plangerilor si al audierilor

Parchetul General a anuntat ca un numar de 206 de persoane au depus plangeri penale dupa violentele din timpul protestului de pe 10 august. Astfel, au fost efectuate un total de 81 de audieri. in urma.

Razboi total in Parchetul General. Documente oficiale devoaleaza presiuni fara precedent

Un adevarat razboi a izbucnit in Parchetul General. Noi informatii despre presiunile la care sunt supusi procurorii ies la iveala. Documente oficiale, rezultate in urma verificarilor facute de Inspectia.

Marturiile protestatarilor, la Parchetul General. Ultima gazare a fost dezastru

Mai multi protestatari care au participat la protestul din 10 august din capitala s-au prezentat, sambata, la Parchetul General pentru a depune plangere impotriva fortelor de ordine, pe motiv ca au intervenit extrem de violent.

Judecatorul din dosarul lui Dragnea, audiat la Parchetul General

Judecatorul Constantin Epure, cel care a facut parte din completul lui Dragnea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost audiat la Parchetul General. El si sotia sa au dat declaratii intr-un.

Parchetul general: Munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august au certificat de calitate si garantie / Procurorii au primit ordinul de interventie al actiunii

Parchetul general a precizat joi ca ca munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august din Piata Victoriei au certificat de calitate si garantie, precum si declaratie de conformitate. De asemenea, Parchetul a afirmat ca a primit ordinul de interventie de comandantul actiunii si aprobat de prefectul Bucurestiului.

Parchetul General, despre interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Ce substante au fost folosite impotriva protestatarilor(VIDEO)

Parchetul General a facut joi o serie de precizari cu privire la munitia pe care au folosit-o jandarmii la intervetia in forta de la protestul de pe 10 august. Astfel, in cursul zilei de joi, procurorii.

Parchetul General anunta ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 206 plangeri, fiind facute 81 de audieri

Numarul plangerilor in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 206, iar pana acum au fost facute 81 de audieri, a anuntat miercuri seara Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )