Libnet.ro
UNICEF

11:45

Parchetul General: 291 de plangeri in cazul protestului din 10 august, inregistrate pana duminica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parchetul General: 291 de plangeri in cazul protestului din 10 august, inregistrate pana duminica

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat pentru Agerpres oficiali din Parchetul. continuă pe Wall-Street Ro

Parchetul General: Au fost inregistrate 291 de plangeri in cazul protestului din 10 august

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat.

291 de plangeri in cazul protestului din 10 august

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat oficiali din Parchetul General, conform Agerpres.

Parchetul General: 238 de plangeri depuse, fiind facute 106 audieri

Parchetul General anunta, ieri seara, ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 238 de plangeri, fiind facute 106 audieri. Programul de relatii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putand fi depuse plangeri si in weekend, iar de luni se vor face acte de urmarie penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi, la sediul Ministerului Public, precizeaza reprezentantii institutiei.

Noi marturii ale protestatarilor agresati de fortele de ordine la mitingul din 10 august. Oamenii au depus plngeri penale mpotriva sefilor Jandarmeriei

Cateva persoane s-au prezentat si sambata, la sediul Parchetului Militar, pentru a depune plangeri impotriva fortelor de ordine care au intervenit pe 10 august la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Mediafax. Pana vineri seara, procurorii inregistrasera 238 de plangeri depuse de catre manifestanti impotriva jandarmilor, acestia fiind acuzati au intervenit intr-un mod abuziv la protestul din 10 august.

VIDEO Un nou film al Jandarmeriei despre protestul din 10 august. n nregistrare nu apare nicio secventa cu interventia brutala a fortelor de ordine asupra manifestantilor pasnici / Bonus: video cu interventiile din alte tari, cu imagini de la Russia Toda

Jandarmeria Romana a publicat pe pagina de Facebook un nou film al protestului din 10 august din Piata Victoriei. in imaginile care reconstituie o succesiune a evenimentelor apar doar momentele cu manifestanti violenti. Filmul nu include nicio secventa cu momentele in care manifestantii pasnici au fost victime ale interventiei brutale a Jandarmilor. Ulterior postarii cu filmul evenimentelor din Piata Victoriei, Jandarmeria a postat si un video cu interventiile fortelor de ordine in alte tari. in colaj sunt folosite imagini de la Russia Today.

Protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august anuntat pentru astazi in Piata Victoriei

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei. Pana joi seara au fost inregistrate 211 plangeri.

Dosarul violentelor din Piata Victoriei: 238 de plangeri si 106 audieri, anunta Parchetul General

Parchetul General anunta, vineri seara, ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 238 de plangeri, fiind facute 106 audieri. Programul de relatii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putand fi depuse plangeri si in weekend, iar de luni se vor face acte de urmarie penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi, la sediul Ministerului Public, precizeaza reprezentantii institutiei.

Cantitati mari din munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august, cumparate de Jandarmeria din Bucuresti n cele trei luni dinainte de incidente: 1.470 de cartuse cu ncarcatura CS si 918 grenade de mana cu efect iritant lacrim

Parchetul General a publicat lista munitiei neletale si a gazelor lacrimogene folosite la protestul din 10 august, iar datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice arata ca Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si Brigada Speciala 'Vlad Tepes' au cumparat cantitati mari din aceste produse in cele trei luni anterioare protestului. Brigada Speciala spre exemplu, a cumparat in luna mai 1. 470 de cartuse cu incarcatura CS si 918 grenade de mana cu efect iritant lacrimogen GMIL, contracte care depasesc suma de 100. 000 de euro. De notat ca, in anii anteriori, cele doua unitati de jandarmi nu par sa fi cumparat cantitati mari de astfel de produse, ci altele precum: imbracaminte sau masini.

Parchetul general: Munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august au certificat de calitate si garantie / Procurorii au primit ordinul de interventie al actiunii

Parchetul general a precizat joi ca ca munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august din Piata Victoriei au certificat de calitate si garantie, precum si declaratie de conformitate. De asemenea, Parchetul a afirmat ca a primit ordinul de interventie de comandantul actiunii si aprobat de prefectul Bucurestiului.

Marturiile protestatarilor, la Parchetul General. Ultima gazare a fost dezastru

Mai multi protestatari care au participat la protestul din 10 august din capitala s-au prezentat, sambata, la Parchetul General pentru a depune plangere impotriva fortelor de ordine, pe motiv ca au intervenit extrem de violent.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )