Libnet.ro
UNICEF

11:00

Parchetul General infirma existenta vreunei anchete legate de pretinsa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Parchetul General infirma existenta vreunei anchete legate de pretinsa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea

Parchetul General nu a avut pe rol vreun dosar cu privire la o tentativa de asasinat care l-ar fi avut drept tinta pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat marti seara ca in anul 2017 a existat o tentativa de asasinat asupra sa si ca stie ca a fost si o ancheta ulterioara. continuă pe Adevărul

Speranta Cliseru, dupa ce a fost audiata peste doua ore la Parchetul General: Ordinul de interventie la protestul din Piata Victoriei respecta n totalitate legislatia n vigoare

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, cea care a semnat ordinul de evacuare a Pietei Victoria in noaptea violentelor de la mitingul din 10 august, a declarat, dupa ce a fost audiata miercuri la Parchetul General, ca a acel ordin de interventie respecta in totalitate legislatia in vigoare.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General

Prefectul Capitalei, Smaranda Cliseru, care a semnat ordinul de interventie in forta a jandarmilor la mitingul diasporei din 10 august, a fost chemata miercuri la Parchetul General pentru a da explicatii privind violentele din Piata Victoriei.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General cu privire la interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Am respectat legea(VIDEO)

UPDATE: La iesirea de la Parchetul General, Speranta Cliseru a declarat ca a respectat legea in provinta interventiei jandarmilor in Piata Victoriei la protestul de pe 10 august. Eu am respectat.

Parchetul General, despre stadiul cercetarilor violentelor de la mitingul diasporei: 386 de plangeri si 22 de dosare penaleinregistrate

Parchetul General a transmis marti ca, in cadrul cercetarilor ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei au fost inregistrate pana in prezent 386 de plangeri penale. in plus au fost constituite 22 de dosare penale ce vizeaza infractiuni de ultraj, lovire sau alte violente sau distrugere.

Laura Codruta Kovesi, o noua zi de munca la Parchetul General. Ce a declarat fosta sefa DNA

In urma cu foarte putin timp, Laura Codruta Kovesi, a ajuns la Parchetul General, unde a inceput o noua zi de munca la Serviciul de indrumare si Control. Reporterii au asteptat-o pe fosta sefa DNA.

Seful Jandarmeriei, la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile, s-a prezentat astazi la Parchetul General pentru a stabili cu procurorii modalitatile de identificare a persoanelor care au comis violente la protestul din Piata Victoriei.

Noul sef al Jandarmeriei, chemat la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a mers, luni, la Parchetul General. Sindile a stat de vorba cu procurorii despre identificarea persoanelor care au comis violente in seara protestelor din 10.

Noul sef al Jandarmeriei, la Parchetul General pentru a discuta despre evenimentele de pe 10 august

Seful Jandarmeriei Romane, Catalin Sindile, a mers luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, scopul fiind stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violentelor la miting, informeaza Parchetul General.

Seful Jandarmeriei, Ionut Sindile, s-a prezentat la Parchetul General

Noul sef al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, s-a prezentat luni la Parchetul General. Vizita a avut ca scop stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face.

Laura Codruta Kovesi incepe munca la Parchetul General

Fosta sefa a DNA, procurorul Laura Codruta Kovesi, si-a inceput prima zi de munca in noul sau post de la Parchetul General. Ea isi va continua activitatea la Ministerul Public cel putin 6 luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )