Libnet.ro
UNICEF

08:15

PARCHETUL GENERAL: Lucian Onea si Mircea Negulescu, cercetati penal in continuare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARCHETUL GENERAL: Lucian Onea si Mircea Negulescu, cercetati penal in continuare

Parchetul General a anuntat, astazi, extinderea urmaririi penale in cazul procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu. continuă pe Ziarul Bursa

CSM a respins solicitarea de arestare a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, adresata de Adina Florea

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, luni, solicitarea Adinei Florea de arestare a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX.

CSM a respins solicitarea Adinei Florea de arestare a fostilor procurori de la DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea Negulescu

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, luni, respingerea solicitarii Adinei Florea de arestarea a fostilor procurori de la DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea Negulescu, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, la un pas de a ajunge dupa gratii: Procurorul Adina Florea ar urma sa ceara arestarea celor doi

Procurorul Adina Florea ar urma sa ceara arestarea fostului sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si a fostului procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, informeaza B1 TV, citand surse judiciare. Solicitarea.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, audiati la Sectia de ancheta a magistratilor

UPDATE: La doar o zi dupa ce Calin Nistor, noul sef interimar al DNA, a cerut revocarea a patru procurori de la DNA Ploiesti, procurorii Alfred Virgiliu, Deaconu Giluela si Raileanu Elena Cerasela au formulat.

Parchetul General cerceteaza toata sectia DNA Ploiesti, pentru constituire de grup infractional organizat

Procurorii Sectiei pentru anchetarea magistratilor au extins acuzatiile in dosarul in care sunt vizati Lucian Onea si Mircea Negulescu, de la DNA Ploiesti, acestia urmand sa fie cercetati si pentru constituire de grup infractional organizat.

CSM respinge arestarea lui Lucian Onea si a lui Mircea Negulescu

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, luni, respingerea solicitarii de arestarea a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu zis Portocala, au declarat, pentru Mediafax, surse.

Andreea Cosma anunta ca a depus plangere penala pe numele procurorilor Alfred Savu, Lucian Onea si Mircea Negulescu

Deputatul PSD Andreea Cosma, condamnata in prima instanta intr-un dosare de coruptie instrumentat de DNA Ploiesti, a anuntat, luni, la iesirea de la Parchetul de pe langa iCCJ, ca a depus plangeri penale.

Ana Maria Patru, audiata la Parchetul General in dosarul procurorilor de la DNA Ploiesti: M-as bucura sa ii vad umiliti

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), a ajuns luni la Parchetul General, acolo unde este audiata in dosarul procurorilor de la DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea.

Fostul sef al DNA Ploiesti, chemat la Parchetul General

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea,este audiat vineri dimineatala Parchetul General. Conducerea Directiei Nationale Anticoruptiea transmis, joi, Sectiei de procurori a Consiliului.

Procurorul Adina Florea va cere, la CSM, arestarea procurorilor Mircea Negulescu si Lucian Onea

Procurorul Adina Florea va merge, luni, la CSM, pentru a solicita arestarea lui Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, in dosarul in care ei sunt cercetati pentru comiterea mai multor infractiuni, intre care si constituire de grup infractional organizat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )