Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parchetul General: Prin proiectul de lege ar urma sa fie gratiate si infractiuni precum uciderea din culpa sau vatamarea corporala din culpa, ceea ce ar implica nesocotirea vietii ca valoare fundamentala. Cel mai elocvent exemplu este cazul Colectiv

România Liberă România Liberă,
Parchetul General: Prin proiectul de lege ar urma sa fie gratiate si infractiuni precum uciderea din culpa sau vatamarea corporala din culpa, ceea ce ar implica nesocotirea vietii ca valoare fundamentala. Cel mai elocvent exemplu este cazul Colectiv

Urgenta promovarii actelor normative gratierea, conflictul de interese si abuzul in serviciu nu se justifica, intrucat nu au fost consultate, in prealabil, intr-o maniera transparenta, entitatile implicate in aplicarea lor, sustine Parchetul General. continuă pe România Liberă

Parchetul General: Nu se justifica urgenta promovarii legilor privind gratierea, conflictul de interese si abuzul in serviciu printr-o ordonanta a Guvernului

Parchetul General sustine ca urgenta promovarii actelor normative privind gratierea, conflictul de interese si abuzul in serviciu nu se justifica. Asta pentru ca nu au fost in prealabil.

Parchetul General considera ca gratierea si amnistia ar arata slabiciunea autoritatilor in fata criminalitatii

Promovarea unor acte de clementa de genul gratierii si amnistiei ar indica o lipsa de vointa si o slabiciune a autoritatilor statului roman in fata criminalitatii, subliniaza un comunicat transmis miercuri de Parchetul General.

Virgil Magureanu, AUDIAT la Parchetul General: Dupa Ion Iliescu si Petre Roman a venit randul fostului sef SRI (VIDEO)

Dupa Ion Iliescu si Petre Roman a venit randul lui Virgil Magureanu sa mearga in fata procurorilor. Fostul sef al SRI a mers, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat pentru a doua oara.

Fostul director SRI, Virgil Magureanu, este audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei

Fostul director SRI, Virgil Magureanu, este audiat, in aceste momente, la Parchetul General. Magureanu este cercetat pentru crime impotriva umanitatii. Stire in curs de actualizare.

Virgil Magureanu, la Parchetul General

Continua seria de audieri in dosarul Mineriadei. Miercuri dimineata s-a prezentat la Parchetul General fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Virgil Magureanu, care are calitatea de inculpat, fiind acuzat de infractiuni contra umanitatii.

Virgil Magureanu, la Parchetul General

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI) Virgil Magureanu a venit, astazi, la Parchetul General, fiind citat pentru a i se aduce la cunostinta ca este inculpat pentru infractiuni contra umanitatii si a fi audiat in dosarul Mineriadei.

Traian Basescu, audiat la Parchetul General: Exista chestii de lamurit, nu am de ce sa ma tem (VIDEO)

Traian Basescu s-a prezenta marti la Parchetul General fiind citat pentru a declaratii in legatura cu inregistrari care au aparut in spatiul public. Sebastian Ghita a dat publicitatii o.

Traian Basescu, la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat, marti, la Parchetul General, pentru a da explicatii dupa aparitia inregistrarii in care vorbea despre dosarul ICA-Dan Voiculescu.

Petre Roman, audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei: Fostul premier este inculpat pentru crime impotriva umanitatii (VIDEO)

Petre Roman s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Aceasta prezenta vine la o zi dupa ce si fostul.

Traian Basescu, chemat sa dea explicatii la Parchetul General: Procurorii ancheteaza inregistrarea cu fostul presedinte data publicitatii de Sebastian Ghita

Procurorii de la Parchetul General l-au citat pe fostul presedinte Traian Basescu pentru a da marti declaratii in legatura cu inregistrarea data publicitatii de Sebastian Ghita in care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )