Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parcul auto a imbatranit in Marea Britanie, una dintre cele mai avansate piete auto din Europa

Hotnews Hotnews,
 Parcul auto a imbatranit in Marea Britanie, una dintre cele mai avansate piete auto din Europa

Parcul auto din Marea Britanie a ajuns la 32 milioane unitati in 2013, in crestere cu 1,3% cea mai mare rata de crestere din ultimii zece ani, reiese din datele Organizatiei Constructorilor si Vanzatorilor de Autovehicule SMMT / Society of Motor Manufacturers and Traders). Ciferele arata ca in Regat parcul auto a imbatranit cu un an, fata de situatia de acum zece ani, iar vechimea medie a unei masini a ajuns la 7,7 ani. continuă pe Hotnews

Presedintele Irlandei se afla intr-o vizita istorica in Marea Britanie

Presedintele Irlandei, Michael D Higgins, a ajuns in Marea Britanie unde a fost primit de catre familia regala, in prima vizita a unui sef de stat irlandez pe taram britanic. Calatoria lui Higgins survine.

Marea Britanie: Damien Hirst, cel mai bogat artist britanic in viata, isi va publica autobiografia

Damien Hirst, cel mai bogat artist din Marea Britanie in viata, a semnat un contract cu editura Penguin Books pentru a-si publica autobiografia in toamna anului 2015, informeaza bbc. co. uk.

Phillips ColorVision o nuanta personalizata

Philips ColorVision adauga o nuanta personalizata de culoare farurilor masinii. Puteti alege una dintre cele patru variante cromatice disponibile: albastru, verde, galben sau violet.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )