Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marea Britanie: Damien Hirst, cel mai bogat artist britanic in viata, isi va publica autobiografia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie: Damien Hirst, cel mai bogat artist britanic in viata, isi va publica autobiografia

Damien Hirst, cel mai bogat artist din Marea Britanie in viata, a semnat un contract cu editura Penguin Books pentru a-si publica autobiografia in toamna anului 2015, informeaza bbc. co. uk. continuă pe Wall-Street Ro

Parcul auto a imbatranit in Marea Britanie, una dintre cele mai avansate piete auto din Europa

Parcul auto din Marea Britanie a ajuns la 32 milioane unitati in 2013, in crestere cu 1,3% cea mai mare rata de crestere din ultimii zece ani, reiese din datele Organizatiei Constructorilor si Vanzatorilor de Autovehicule SMMT / Society of Motor Manufacturers and Traders). Ciferele arata ca in Regat parcul auto a imbatranit cu un an, fata de situatia de acum zece ani, iar vechimea medie a unei masini a ajuns la 7,7 ani.

Raposatul George Naghi, cel mai bogat om al Calarasiului

Primul miliardar al Calarasiului a intrat in afaceri imediat dupa Revolutie. Raposatul George Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, a lucrat in alimentatie publica inainte de 1989, fiind la un moment dat chiar sef de hotel. Dupa 1990 a intrat in afaceri, reusind sa puna pe picioare una dintre cele mai importante fabrici din industria carnii din Romania.

Presedintele Irlandei se afla intr-o vizita istorica in Marea Britanie

Presedintele Irlandei, Michael D Higgins, a ajuns in Marea Britanie unde a fost primit de catre familia regala, in prima vizita a unui sef de stat irlandez pe taram britanic. Calatoria lui Higgins survine.

Mugur Isarescu: Termenul cel mai corect pentru adoptarea euro de Romania ar fi cand o autostrada va traversa Carpatii

Termenul cel mai corect pentru adoptarea monedei unice europene de catre Romania ar fi cand o autostrada va traversa Carpatii, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de.

VIDEO Nokia X - cum arata cel mai ieftin smartphone Nokia cu sistem de operare Android

Nokia a prezentat marti la Bucuresti terminalul Nokia X, cel mai ieftin smartphone cu sistem de operare Android din portofoliu. Terminalul este Dual SIM permite comutarea intre cartelele SIM), are procesor Qualcomm Snapdragon Dual Core, ecran de 4 inch si camera foto de 3 MP si combina serviciile Nokia si Microsoft cu accesul la sute de mii de aplicatii Android disponibile in Nokia Store si alte peste 20 de magazine de aplicatii. Pe magazinele online se vinde deja la liber la preturi intre 450 si 600 lei, iar datele de pe site-ul Orange arata ca acesta se vinde la 0 euro impreuna cu abonament Pantera de 19 euro/luna pe 2 ani.

Craiova a castigat concursul Cel mai bun oras de vizitat 2014

Craiova s-a inscris in competitie internationala Best City to Visit Travel Tournament 2014 Cel mai bun oras de vizitat 2014). Concursul a fost organizat de bloggerul american de origine turca Anil Pola.

Un barbat din Dambovita a fost gasit mort pe un camp, prezentand traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere

Un barbat in varsta de 27 de ani a fost gasit mort, marti, pe un camp din judetul Dambovita prezentand multiple traumatisme provocate cel mai probabil prin injunghiere, relateaza Mediafax. Reprezentantii Ins.

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

Tenismanul Rafael Nadal este cel mai cunoscut sportiv spaniol la nivel international

Tenismanul Rafael Nadal este cel mai cunoscut sportiv din Spania, devansandu-i pe pilotul de Formula 1 Fernando Alonso si pe baschetbalistul Pau Gasol. Analiza a fost facuta de o frma de consultanta, in 12.

Cel mai vandut pictor roman expune la Muzeul de Arta din Cluj

Nicolae Maniu, artistul desemnat in presa drept cel mai vandut pictor roman, isi va expune lucrarile la Muzeul de Arta din Cluj intre 12 aprilie si 25 mai. La vernisajul expozitiei, formate din circa 90 de tablouri, participa si artistul, care s-a nascut la Turda,judetul Cluj, si acum traieste la Paris.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )