Libnet.ro
UNICEF

21:15

Parcurile din Sectorul 2 au fost deschise. Primaria Capitalei nu a fost consultata

România Liberă România Liberă,
Parcurile din Sectorul 2 au fost deschise. Primaria Capitalei nu a fost consultata

Primaria Sectorului 2 al Capitalei a decis redeschiderea parcurilor din acest sector, incepand cu zi. continuă pe România Liberă

Parcurile din Sectorul 2 au fost redeschise sambata

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anuntat ca parcurile din Sectorul 2 se vor redeschide incepand de sambata, insa pe banci nu vor putea sta decat cei care fac parte din aceeasi familie, iar distantarea sociala trebuie mentinuta.

FOTOGALERIE Aglomeratie in parcurile din Sectorul 2. Regulile de distantare sunt ignorate

Vestea ca parcurile din Sectorul 2 sunt deschise s-a raspandit rapid, astfel ca duminica s-au umplut de bucuresteni de toate varstele. Chiar daca ne aflam inca in situatie de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus, foarte multi cetateni au ignorat regulile de distantare fizica, mai ales ca a disparut teama de amenzi. Din cand in cand apareau jandarmi calare, dar dupa cum a remarcat si unul dintre ei, nu pot interveni pentru a le impune oamenilor sa respecte regulile.

FOTOGALERIE Cum arata spitalul modular cu 500 de paturi construit de Primaria Capitalei pentru pacientii cu COVID 19

Primaria Capitalei a construit un spital modular de 500 de paturi in Pipera, pe terenul unde va fi construit Spitalul Metropolitan. Acesta este o anexa a spitalului Victor Babes si aici vor fi internati pacientii cu forme usoare sau asimptomaticii care trebuie monitorizati, a declarat primarul Gabriela Firea la inaugurare. Spitalul are saloane cu 1 si doua paturi, dotate cu bai si aer conditionat, a fost construit in doua saptamani de Compania Municipala Consolidari si a costat circa 2 milioane de euro. Municipalitatea a transmis mai multe imagini cum arata acesta.

Primaria Capitalei vrea sa dea circa 3,5 milioane de lei unui ONG ca elevii si profesorii din Bucuresti sa aiba acces la o biblioteca digitala pana la finalul anului

Primaria Capitalei prin PROEDUS vrea sa incheie un acord de colaborare cu Asociatia Culturala Ludmila Vidrascu, astfel incat prescolarii, elevii si profesorii din Bucuresti sa aiba acces la platforma bucuresti. citeste. ro, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de pe 11 mai. Primaria Capitalei ar urma sa plateasca asociatiei 3. 000 lei, practic abonamentele lunare pentru bucurestenii care vor accesa platforma pana la finalul anului 20202. in proiectul de hotarare nu scrie clar daca platforma exista sau va fi facuta dupa semnarea protocolului, cert este ca acum nu functioneaza. in plus, Biblioteca Metropolitana Bucuresti are o biblioteca digitala, inaugurata in urma cu 9 ani, dar care nu mai functioneaza, iar intrebarea este de ce nu se investeste in acest instrument care apartine Primariei Capitalei.

Primaria Capitalei a construit un spital modular de 500 de paturi in Pipera, pe terenul unde va fi construit Spitalul Metropolitan

Primaria Capitalei a construit un spital modular de 500 de paturi in Pipera, pe terenul unde va fi construit Spitalul Metropolitan. Acesta este o anexa a spitalului Victor Babes si aici vor fi internati pacientii cu forme usoare sau asimptomaticii care trebuie monitorizati. Din imaginile prezentate de Gabriela Firea, live pe pagina de Facebook, spitalul are saloane cu un pat sau doua pentru familii, baie, cabinete medicale si se vor aduce medicamente, insa aparatura medicala complexa lipseste cel putin deocamdata si nu are o sectie de ATI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )