Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce parere are premierul Florin Citu despre salariul celui mai bine platit bugetar din Romania. 18.000 de euro primeste lunar, de 3 ori mai mult decat presedintele

B1 B1,
Ce parere are premierul Florin Citu despre salariul celui mai bine platit bugetar din Romania. 18.000 de euro primeste lunar, de 3 ori mai mult decat presedintele

In Romania, sute de bugetari incaseaza salarii exorbitante, mai maridecat cele ale presedintelui si ale premierului. Cel mai frapant caz este al Aureliei Surulescu, sefa Autoritatii Rutiere Romane, care. continuă pe B1

Premierul Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Cheltuielile care se duc catre sectorul public trebuie legate de reforma. Nu dau inapoi de la acest lucru

Premierul Florin Citu a vorbit luni depre adoptarea bugetului pe anul 2021, precizand ca, in acest an cheltuielile care se duc spre sectorul public vor fi legate de reforma si ca niciun ban nu va fi alocat daca.

Premierul Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom avea maine toate informatiile Din ce vedem evolutia este constanta

In cursul zilei de 9 februarie, autoritatile ar urma sa aiba toate informatiile necesare cu privire la evolutia epidemiologica, iar astfel se va decide daca scolile se vor redeschide in data de 8 februarie, a.

Premierul Florin Citu: Nu va fi un buget simplu. Cheltuielile cu salariul s-au dublat in perioda 2016-2020. Trebuie sa reasezam prin acest buget structura economiei

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca bugetul ar urma sa fie trimis in Parlament saptamana viitoare. Acesta a criticat faptul ca in ultimii patru ani s-a dublat cheltuielile cu personalul, in ciuda.

Premierul Florin Citu, gafa monumentala dupa incendiul de la Matei Bals. Ce a declarat cu putin timp in urma

Premierul Romaniei a oferit o declaratie de presa, in urma cu putin timp, moment in care a dezvaluit cu cine s-a sfatuit referitor la situatia spitalelor din Romania. Din pacate, persoana in cauza nu mai are putere in stat, dar chiar si asa, vechiile relatii par sa nu tina cont de acest aspect. Premierul Citu .

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile. Dozele care vin azi sunt .

Florin Citu, despre campania de vaccinare: incepem sa avem ritmul pe care il asteptam. Nu ne permitem sa irosim nicio doza de vaccin (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca Romania reuseste sa vaccineze mai repede decat multe alte tari din Uniunea Europeana. Deja s-au facut reprogramarile,nu se mai.

Premierul Florin Citu anunta ca operatorii economici care nu respecta masurile de prevenire si combatere a raspandirii COVID-19 ar putea avea activitatea suspendata pe o perioada determinata (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca autoritatile ar putea introduce masura suspendarii activitatii pentru firmele care nu respecta masurile de prevenire a.

Florin Citu, despre sporurile acordate bugetarilor: Anul acesta vom incepe cu o limitare si de anul viitor vom modifica legea (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, miercuri, ca a terminat analiza legata de sporurile bugetarilor, mentionand ca anul acesta se va incepe cu o limitare si de anul viitor se va modifica.

UPDATE Citu, despre redeschiderea scolilor din 8 februarie: Nu avem o imbunatatire fantastica a situatiei epidemiologice, dar nici o inrautatire Ce spune ministrul Educatiei

Premierul Florin Citu spune ca marti, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, va fi luata decizia cu privire la redeschiderea scolilor din 8 februarie, iar pana atunci nu se poate antepronunta. Din ce vedem, evolutia epidemiologica -n. r. ) este constanta, nu avem o imbunatatire fantastica de acum doua saptamani, dar nu avem nicio inrautatire.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Este o veste buna, elevii vor fi protejati

Premierul Florin Citu a transmis, marti seara, pe Facebook ca redeschiderea scolilor este o veste buna mai ales ca multi angajati din invatamant si-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinarea anti-COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )