Libnet.ro
UNICEF

23:45

Pariati pe Anglia - Costa Rica

Online Sport Online Sport,
Pariati pe Anglia - Costa Rica

Anglia porneste cu prima sansa la victorie in amicalul cu Costa Rica de joi seara, meci de pregatire pentru Cupa Mondiala din Rusia. Vedeti cotele aici. continuă pe Online Sport

Asa tarif? Cat o va costa pe Elena Udrea nasterea in Costa Rica

Daca Elena Udrea va ramane in Costa Rica, ar urma sa nasca la spitalul Cima din San Jose, frecventat de multi straini, in special americani si canadieni. O nastere aici costa 5. 000 de dolari, iar conducere.

Singurul roman extradat din Costa Rica. in cat timp a fost adus in tara barbatul care se ocupa cu traficul de cocaina

Un traficant de droguri este singurul roman care a fost vreodata extradat in Romania din Costa Rica. Tara central-americana in care s-a refugiat in prezent fostul ministrul Elena Udrea l-a predat intr-un timp relativ scurt pe barbatul cerut de autoritatile romane.

Ce scrie presa din Costa Rica despre Udrea, la o zi dupa pronuntarea sentintei

Jurnalistii costaricani anunta ca Directia Generala de Migrari si Strainatate din Costa Rica asteapta sa vada pozitia oficiala a autoritatilor din Romania in urma condamnarii definitive a Elenei.

Udrea poate fi extradata din Costa Rica

ACTUALIZARE: Tudorel Toader a mai adugat ca 'Extradarea este posibila chiar daca nu avem un tratat bilateral cu Republica Costa Rica. ) Este necesar ca persoana condamnata sa fie data in urmarire . ), apoi este necesara urmarirea internationala. ------------ Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat, astazi, ca extradarea Elenei Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, este posibila chiar si in absenta unui acord bilateral in acest sens.

Tudorel Toader: Extradarea Elenei Udrea este posibila si fara un tratat bilateral n acest sens cu Costa Rica

Extradarea Elenei Udrea este posibila chiar si in lipsa unui tratat bilateral in domeniul extradarii cu Costa Rica, a declarat miercuri ministrul justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )