Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parintele Manole si alegerile locale

România Liberă România Liberă,
 Parintele Manole si alegerile locale

Daca as fi omul care sa vada numai partea negativa a lucrurilor, as spune ca alegerile locale de anul asta mi-au lasat un gust amar. Dar cum sunt de felul meu o fire pozitiva, spun ca alegerile nu mi-au lasat nici un gust, gen. La Potroacele votarea a fost o plictiseala totala. Din cauza masurilor antifurt luate, nimeni nu putuse potlogari nimic, deci toata distractia cu furtisagurile la voturi disparuse. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea: prezenta la vot la alegerile locale din 5 iunie a fost una mare

Prezenta la vot la alegerile locale din 5 iunie a fost una mare, daca se ia in calcul procentul format din romanii care traiesc efectiv in tara, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea.

O aparitie exotica la alegerile locale, frantuzoaica Clotilde Armand isi cumpara accesorii de la targul de vechituri: in Romania, lumea e dezamagita sa auda asta, dar antichitatile reprezinta trecutul nostru (VIDEO)

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la alegerile locale din Sectorul , o figura exotica printre politicienii mioritici, frantuzoaica Clotilde Armand s-a facut remarcata, printre aletele, si.

Elena Udrea, dupa reactia lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale: Ma mir ca nu-i este rusine

Deputata Elena Udrea a declarat ca este surprinsa de prima reactie apresedintelui Klaus Iohannis dupa alegerile locale din 5 iunie. Aceasta ii transmite presedintelui ca ar trebuisa.

Alegerile locale de duminica nu sunt negre

Alegerile locale care tocmai s-au incheiat ne-au provocat mai multe dezamagiri, dar nu reprezinta nici pe departe un moment negru, asa cum s-a spus in primele ore dupa anuntarea rezultatelor.

Alegerile locale de duminica nu sunt deloc negre

Alegerile locale care tocmai s-au incheiat ne-au provocat mai multe dezamagiri, dar nu reprezinta nici pe departe un moment negru, asa cum s-a spus in primele ore dupa anuntarea rezultatelor.

Oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc felicita PSD pentru victoria de la alegerile locale: Social-democratia a invins in Romania!

Oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc, cel care detine de facto controlul asupa guvernului de la Chisinau, a transmis luni felicitari PSD pentru rezultatele obtinute la alegerile locale. intr-o postare pe.

Victor Ponta, dupa alegerile locale: incepand de ieri nu mai avem guvern

Victor Ponta a declarat luni, in prima zi dupa alegerile locale, ca incepand de ieri duminica- n. red. ) nu mai avem guvern. incepand de ieri nu mai avem guvern. Da, de ieri nu.

Alegerile locale, in presa internationala: Victoria stangii, umbrita de problemele de coruptie (VIDEO)

PSD si Gabriela Vranceanu Firea s-au aflat in prim-planul articolelor prezentate de presa internationala despre alegerile locale din Romania. Publicatiile straine nu rateaza insa aceasta.

Ce scriu marile agentii de presa internationale despre alegerile locale din Romania

Alegerile locale din Romania si mai ales rezultatele sondajului exit poll din Bucuresti suscita interesul marilor agentii de presa internationale.

Dupa alegerile locale, vin alegerile parlamentare 2016: cat de frecvent ne cautam alesii in Google

Inca asteptam rezultatele alegerilor locale 2016, dar tinem sa va reamintim ca, spre finalul acestui an, vom avea si alegeri parlamentare. Cat de mult ne pasa de senatorii si deputatii care au fost in functie pana acum? Potrivit unui studiu bazat pe cautarile din Google, nu foarte mult. Specialistii DWF. ro au realizat o analiza despre [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )