Libnet.ro
UNICEF

06:00

Parintii care stau acasa cu copiii cat se inchid scolile vor fi platiti limitat de la serviciu

România Liberă România Liberă,
Parintii care stau acasa cu copiii cat se inchid scolile vor fi platiti limitat de la serviciu

Parintii care vor sa beneficieze de noua lege privind acordarea unor zile libere parintilor pentru s. continuă pe România Liberă

TVR: Telescoala pentru elevii care stau acasa incepe pe 16 martie

Emisiunea Telescoala, anuntata de Ministerul Educatiei si dedicata elevilor care stau acasa in perioada cand sunt inchise scolile, incepe la TVR 2 - luni, 16 martie, de la ora 9:00, scrie paginademedia. ro. Emisiunea va fi disponibila si in online, pe canalul de YouTube al TVR si pe site-ul tvr. ro.

A fost adoptat proiectul Zile libere pentru parinti! Cine va sta acasa cand se inchid scolile

Bucurie mare pentru parinti! Parlamentul a adoptat proiectul de lege prin care angajatorii sunt obligati sa le ofere angajatilor cu copii dreptul de a sta acasa cu cei mici, in conditiile in care scolile vor fi inchise sau in cazul altor situatii speciale. Legea merge la promulgare Joi a fost adoptata de catre Camera Deputatilor, .

OFICIAL Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat sambata legea care prevede acordarea de zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Actul normativ a fost adoptat de Parlament joi.

Zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat sambata legea care prevede acordarea de zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Actul normativ a fost adoptat de Parlament joi.

Coronavirus: De ce e bine ca se inchid scolile si de ce sunt mai putine cazuri de copii bolnavi de Covid-19 decat adulti

Copiii au rar simptome severe cand sunt infectati cu coronavirus si este mai putin probabil sa contacteze Covid-19, spun expertii pentru AFP. Dar asta nu inseamna ca bebelusii si adolescentii nu sunt purtatori ai virusului si nu il pot raspandi, potrivit Yahoo News.

Firmele, obligate sa dea liber parintilor, cand se inchid scolile - Legea a fost publicata in Monitorul oficial

Sambata a fost publicata in Monitorul Oficial legea care obliga angajatorii din Romania, inclusiv firmele private, sa acorde, in anumite conditii, zile libere platite unuia dintre parinti pentru supravegherea copiilor pe perioada in care unitatile de invatamant sunt inchise.

Call of Duty: Warzone, popularitate record dupa 24 de ore: cati se joaca, daca tot stau acasa

In urma cu aproximativ 24 de ore, s-a lansat Call of Duty: Warzone, replica celor de la Activision la popularitatea Fortnite. Numarul celor care s-au ingramadit sa-l joace este fabulos. Call.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )