Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parintii din aceste tari cheltuiesc cei mai multi bani pentru educatia copiilor. Pe ce loc se afla romanii

Antena3 Antena3,
Parintii din aceste tari cheltuiesc cei mai multi bani pentru educatia copiilor. Pe ce loc se afla romanii

Parintii din Hong Kong cheltuiesc cel mai mult pentru educatia copiilor lor, iar asta pe toata perioada studiilor, din scoala primara pana la universitate. Astfel, acestia ajung sa dea in total,. continuă pe Antena3

STUDIU: Romanii, europenii cu cei mai multi dinti lipsa. Trei din 10 nu mai au niciun dinte natural

30% din romani si-au pierdut toti dintii naturali, arata cel mai recent studiu in materie care arata ca 7 din 10 romani si-au pierdut cel putin un dinte. in ultimii ani, tot mai multi.

Pe ce cheltuie romanii cei mai multi bani

Romanii au platit cel mai mult, in 2016, pe energia electrica, serviciile de telefonie, apa, canal si serviciile de salubritate, arata datele Institutului National de Statistica, potrivit.

Romanii, europenii cu cei mai multi dinti lipsa. Trei din 10 nu mai au niciun dinte natural

30% din romani si-au pierdut toti dintii naturali, arata cel mai recent studiu in materie care arata ca 7 din 10 romani si-au pierdut cel putin un dinte. in ultimii ani, tot mai multi romani au ales sa isi inlocuiasca dintii lipsa cu implanturi dentare, in detrimentul solutiilor clasice, precum protezele dentare, arata documentul.

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat

Partidele politice primesc tot mai multi bani de la stat. Anul acesta, suma alocata a ajuns la 32 de milioane de lei, valoarea fiind de doua ori mai mare decat cea de anul trecut, arata un studiu realizat de.

DOLIUL si LACRIMILE au pus stapanire pe sistemul medical: Unul dintre cei mai apreciati doctori A MURIT

Lumea medicala buzoiana e in doliu dupa ce a pierdut unul dintre cei mai apreciati medici pneumoftiziologi. Medicul Dorel Nicolescu a murit marti seara dupa lupta cu o boala necrutatoare, in.

Faze tari: Romanii sunt cei mai certareti vecini din Europa; Oul inteligent te scapa de grija telecomenzilor pierdute prin casa; Bunicul de 70 de ani a vaslit peste Atlantic

'Utopia Sociala' exista. In acest oras nu exista politie, somaj, iar casele sunt gratuite pentru toti locuitorii. Orasul unde nu exista politie, somaj, iar casele. Noua pianina inteligenta de la Yamaha te invata sa canti. Cei de la Yamaha s-au prezentat la IFA 2017 cu o pianina inteligenta ce faciliteaza procesul de invatare pentru cei care vor sa cante.

Romania are printre cei mai multi liber profesionisti din total angajati, la nivelul UE

Circa 30,6 milioane de liber profesionisti existau anul trecut in Uniunea Europeana, iar Romania inregistra una din cele mai mari ponderi a acestor lucratori in totalul persoanelor angajate.

Carmen Pavel, JInfo Tours: Multi vor sa isi faca singuri vacantele. Vor exista din ce in ce mai multi calatori independenti

Desi mai sunt romani care merg in agentie de turism, tendinta este ca multi turisti sa isi faca singuri vacantele, in special tinerii, spune Carmen Pavel, proprietara J039;Info Tours, care pariaza pe online.

De aproape trei ori mai multi magistrati au decis sa iasa la pensie in aceasta vara fata de aceeasi perioada din 2016

Numarul cererilor de pensionare depuse de magistrati in aceasta vara este de aproape trei ori mai mare fata de numarul solicitarilor inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un raspuns al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) la o solicitare HotNews.

Mai multi migranti din Irak, descoperiti intr-un parc din Timisoara

Un numar de 15 migranti din Irak, printre care si cinci minori, au fost descoperiti de politisti, luni dimineata, intr-un parc aflat in centrul Timisoarei. Migrantii au fost condusi pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )