Libnet.ro
UNICEF

11:45

Parintii isi vor putea lua zile libere platite in mai multe situatii de inchidere a scolilor

Hotnews Hotnews,
 Parintii isi vor putea lua zile libere platite in mai multe situatii de inchidere a scolilor

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementeaza acordarea de zile libere platite parintilor in mai multe situatii de suspendare a cursurilor. Actul normativ prevede acordarea zilelor libere platite si pentru alte situatii stabilite prin Hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de urgenta sau ordin al ministrului educatiei si cercetarii, situatii care impun suspendarea temporara a cursurilor, cum ar fi, spre exemplu suspendarea cursurilor in timpul desfasurarii procesului electoral. continuă pe Hotnews

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile din cauza alegerilor

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi un proiect de OUG care reglementeaza acordarea de zile libere platite parintilor in mai multe situatii de suspendare a cursurilor. Proiectul prevede acordarea zilelor libere platite si pentru alte situatii stabilite prin Hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de urgenta sau ordin al ministrului educatiei si cercetarii, situatii care impun suspendarea temporara a cursurilor, cum ar fi, spre exemplu suspendarea cursurilor in timpul desfasurarii procesului electoral.

VIOLETA ALEXANDRU: Vom putea acorda zile libere platite pentru unul dintre parinti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zile libere platite atat pentru parintii elevilor care fac exclusiv scoala online, cat si ai celor care studiaza in sistem hibrid.

Anul scolar 2020-2021. Parintii vor avea zile libere platite de la Stat. Ministerul Muncii a dat vestea

Parintii ai caror copii vor invata de acasa, online, sau in sistem hibrid, o saptamana acasa, o saptamana la scoala, vor putea sta acasa cu 75% din salariu. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zilele libere platite parintilor care trebui sa stea acasa sa-si supravegheze copiii .

Cum obtin parintii zile libere platite dupa inchiderea creselor, gradinitelor si scolilor

Ministerul Muncii a emis un comunicat prin care face precizari cu privire la zilele libere platite care le sunt acordate parintilor din cresele, gradinitele si scolile care se afla in scenariile 2 si, cu invatamant exclusiv online sau alternativ. Cum obtin parintii zile libere platite Astfel, numarul zilelor libere platite pentru parintii copiilor din cresele, .

Guvernul a aprobat ordonanta care prevede acordarea de zile libere platite pentru parintii copiilor din unitati de invatamant care functioneaza in scenariul galben sau rosu

Ordonanta de urgenta care prevede acordarea de zile libere platite pentru parintii copiilor din unitati de invatamant sau de educatie anteprescolara si prescolara care functioneaza in scenariile galben si rosu a fost aprobata de Guvern.

Zile libere platite pentru unul dintre parinti. Anuntul facut de ministrul Muncii

Zile libere pentru unul dintre parinti atunci cand scolile sunt inchise.

Schimbari la legislatia muncii. Persoanele cu 4 clase isi vor putea gasi mai usor de munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, intentioneaza sa modifice legislatia in domeniul ocuparii fortei de munca astfel incat persoanele cu 4 clase sa poata participa la mai multe categorii de cursuri de formare pentru a-si putea gasi mai usor un loc de munca, transmite Agerpres.

Violeta Alexandru: Parintii copiilor care invata in scenariile galben si rosu vor putea beneficia de indemnizatie de 75% din salariu

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca parintii copiilor care invata in unitati ce functioneaza in scenariile galben si rosu vor putea beneficia de indeminizatie de 75% din salariu,.

Violeta Alexandru: Parintii copiilor care invata in scenariile 2 si 3 vor putea beneficia de indemnizatie de 75 % din salariu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca parintii copiilor care invata in unitati care functioneaza in scenariile 2 si 3 vor putea beneficia de indeminizatie de 75 % din salariu, completarile legislative urmand a intra in sedinta de Guvern.

PWC: 96% dintre respondenti isi vor schimba strategia de securitate cibernetica ca urmare a COVID-19

96% dintre respondenti spun ca isi vor schimba strategia de securitate cibernetica datorita COVID-19, jumatate aratand ca vor lua in considerare riscurile cibernetice in fiecare decizie de afaceri, fata de doar 25% anul trecut, potrivit studiului global PwC Digital Trust Insights 2021, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )