Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pariorii din Romania: printre cei mai needucati pariori din lume Cadar Marius explica

Adevărul Adevărul,
Pariorii din Romania: printre cei mai needucati pariori din lume Cadar Marius explica

Romania este una dintre tarile in care pariurile reprezinta un mod de viata pentru multi. Milioane de adulti se delecteaza in mod regulat cu consumul de adrenalina, insa fiecare pasionat are o inclinatie catre un anumit segment din sfera acestui fenomen: pariuri sportive, jocuri de cazinou, Poker sau Bingo. continuă pe Adevărul

Pustii din Nationala Romaniei, debut cu stangul in drumul spre Europeanul din Georgia. Ianis Hagi, printre cei mai buni de pe teren

Pustii din Nationala Romaniei au inceput cu stangul meciurile din drumul spre Campionatul European din Georgia. Hagi Jr. si compania au pierdut, scor 2-1, confruntarea cu Olanda. Chiar daca.

Militari americani, arestati pentru vanzare de echipamente militare pe Internet. Printre cumparatori, sunt si persoane din Romania

Sase militari americani si doi civili au fost arestati, in Statele Unite, sub acuzatia ca au vandut in strainatate echipamente ale armatei americane, in valoare de peste un milion de dolari. Printre cumparatori figureaza si persoane din Romania si Republica Moldova.

Militari americani arestati pentru vanzare de echipamente militare pe Internet. Printre cumparatori sunt si persoane din Romania

Sase militari americani si doi civili au fost arestati, in Statele Unite, sub acuzatia ca au vandut in strainatate echipamente ale armatei americane, in valoare de peste un milion de dolari. Printre cumparatori figureaza si persoane din Romania si Republica Moldova.

Romania, refugiu pentru mafia din Italia. Cei mai periculosi infractori s-au infiltrat la noi in tara

Membri ai mafiei italiene s-au mutat in ultimii ani in Romania. Fie ca au venit doar sa faca afaceri, fie ca au sosit sa se ascunda, cert este ca unii dintre cei mai periculosi oameni din.

Cati maghiari din Romania cu dubla cetatenie au votat la referendumul din Ungaria

421 de cetateni maghiari din Romania s-au inregistrat sa voteze prin corespondenta la referendumul din Ungaria privind cotele de imigranti impuse de UE organizat duminica, declarat invalid deoarece prezenta la vot nu a atins pragul de 50%, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Inca nu este clar cati din cei care s-au inregistrat au si votat efectiv, deoarece numaratoarea inca nu s-a finalizat, dar e posibil ca mai mult de jumatate din cei care s-au inscris sa fi votat efectiv.

Cei mai buni cartofi cu unt si usturoi

Vrei sa prepari ceva rapid si gustos? incearca acesti cartofi moi, cu un sos de unt si cu un gust bogat de usturoi, care sunt acoperiti cu un strat generos de cascaval topit. Cei mai buni cartofi cu unt si usturoi te vorcuceri imediat.

Proastia e o boala. O cantareata din Romania, umilita in cel mai urat mod de Razvan si Dani (VIDEO)

O cantareata din showbizul autohton a fost facuta in ultimul hal la emisiunea prezentata de Razvan si Dani. Lexie Shine a venit in emisiunea celor pentru a prezenta videolipul piesei.

Producatorii de oua din Romania in prag de faliment

Producatorii de oua din Romania sunt in prag de faliment, avertizeaza Adunarea Generala a Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), prin intermediul unui comunicat de presa.

Industria silvica si de prelucrare a lemnului din Romania - pondere de 3,5% la formarea PIB (studiu)

Contributia directa a industriei lemnului la formarea PIB in Romania a fost relativ constanta in ultimul deceniu variind intre 1,1% si 1,5%), potrivit unui studiu al PwC Romania. Din acest punct de vedere, Romania se situa in 2014 pe locul 9 in cadrul Uniunii Europene 1,1% comparativ cu media UE de 0,4%). Daca se considera si efectul indirect si cel indus asupra economiei, industria silvica si de prelucrare a lemnului din Romania contribuie cu 3,5% la PIB.

Celebra solista Eva Kiss revine in fata publicului din Romania dupa 26 de ani (VIDEO)

Eva Kiss, celebra solista din anii comunismului, revine pe micile ecrane la 26 de ani de cand a plecat din Romania, informeaza click. ro. Cunoscuta pentru interpretarea de exceptie a piesei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )