Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pariul lui Dan Petrescu pentru o rivala din Liga 1: Va fi in primele doua

Online Sport Online Sport,
Pariul lui Dan Petrescu pentru o rivala din Liga 1: Va fi in primele doua

Dan Petrescu a vorbit intr-o conferinta de presa inainte de reluarea campionatului si despre lupta la titlu. continuă pe Online Sport

Idee pentru barajul din Liga Natiunilor: Sa vina Radoi cu toata echipa U21

Romania a ratat inca o campanie de calificare, iar acum singura speranta pentru o prezenta la Euro 2020 acolo unde Bucurestiul gazduieste patru partide) este barajul din Liga Natiunilor. Laurentiu Reghecampf face o propunere: sa vina Mirel Radoi cu toata echipa Under21 si sa joace in locul reprezentativei lui Cosmin Contra.

Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: Putem pierde totul

Dan Petrescu este de parere ca pauza competitionala avuta a fost de bun augur, dar spune ca perioada ca urmeaza este cea mai grea de pana acum.

Dan Petrescu: Federatia trebuie sa decida ce e mai bine pentru fotbalul romanesc

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost evaziv in legatura cu posibilitatea privind prelua.

Dan Petrescu si visul numit nationala Romaniei: Nu m-a cautat nimeni de la Federatie

Imediat dupa despartirea de Cosmin Contra, Dan Petrescu a aparut pe o lista scurta a celor care ar putea deveni urmatorul selectioner al Romaniei. intrebat despre acest subiect, Dan Petrescu a raspuns sec: Nu m-a cautat nimeni de la Federatie.

Dan Petrescu despre echipa nationala: In viata primesti ceea ce meriti

Antrenorul Dan Petrescu a evitat un raspuns direct pe subiectul posibilei preluari a echipei nationale dupa despartirea oficiala de Cosmin Contra.

Rapid invinge liderul din Liga 2 intr-o restanta. Trei succese la rand pentru giulesteni

Se strange clasamentul din Liga 2 dupa ce Rapid a invins pe UTA Arad,, cu 2-0, miercuri, intr-un meci restanta din etapa a 10-a.

Solutia lui Stanciu pentru a invinge echipele valoroase: Daca nu alergam, nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor

Inaintea meciului cu Spania din preliminariile Euro 2020, fara nicio miza pentru tricolori, Nicolae Stanciu a vorbit despre cum ar trebui sa joace Romania cu echipele valoroase. Jucatorul de la Slavia Praga considera ca tricolorii ar trebui sa alerge mai mult pentru a suplini lipsa de valoare. Daca nu vom intelege lucrul asta, cu siguranta nu ne vom califica nici din Liga Natiunilor, este convins Stanciu.

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! (FOTO+VIDEO)

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! .

Dan Petrescu, despre sansele de a fi noul antrenor al nationalei: Nu m-a cautat nimeni de la Federatie

Nationala Romaniei este in cautarea unui nou selectioner dupa ce Cosmin Contra a demisionat ca urmare a ratarii califarii directe la Campionatul European din 2020 dupa ce a terminat abia pe locul 4 in grupa.

Excursii gratis de 8 milioane de lei pentru pensionarii din S1

Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, a oferit in ultimul an excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei copiilor si pensionarilor din sector. Pentru copii au fost organizate excursii de doua zile pe Valea Prahovei, Brasov, Bran-Moeciu,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )