Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pariul Simonei Halep cu Ion Tiriac: O sa-i spun SA MANANCE un PAHAR de VIN daca voi...

B1 B1,
Pariul Simonei Halep cu Ion Tiriac: O sa-i spun SA MANANCE un PAHAR de VIN daca voi...

Simona Halep, liderul WTA, a vorbit, intr-un interviu pentru Sports Illustrated, despre omul de afaceri Ion Tiriac, cu care are, de altfel, o relatie foarte buna. Jucatoarea noastra pare sigura pe ea si s-a ara. continuă pe B1

WTA Nurnberg: Alison Riske (adversara Simonei Halep la Roland Garros), nvinsa n finala de Johanna Larsson (scor 7-6, 6-4)

Americanca Alison Riske 105 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur de la Roland Garros, a fost invinsa, sambata, de Johanna Larsson 97 WTA), scor 7-64), 6-4, in finala turneului WTA de la Nurnberg. Gratie acestui succes, suedeza si-a trecut in palmares primul titlu dupa o perioada de trei ani si al doilea din cariera.

Sorana Cirstea a jucat azi cu Alison Riske, adversara Simonei Halep la Roland Garros. Abandon in setul decisiv

Sorana Cirstea a jucat in sferturile turneului de la Nurnberg cu Alison Riske, prima adversara a Simonei Halep la Roland Garros.

FOTOGALERIE Vincent Stouff, sparring partner-ul de duminica al Simonei Halep: si misca incredibil picioarele, parca e teleghidata/ Virginia Ruzici: Simona este pregatita

Aglomeratie mare pe culoarele dintre terenurile de antrenament, miscarile oamenilor fiind haotice fiecare vede ceva ce il fascineaza si il face sa se abata macar putin de la drumul sau). in multimea de culori, Simona Halep se pierde cu lejeritate, putand fi recunoscuta mai usor doar datorita gentii de culoare rosie si a oamenilor de ordine care o insotesc peste tot. Pe terenul 17, liderul mondial a sustinut un antrenament la care au luat parte, printre altii, parintii si Virginia Ruzici. Are o deplasare incredibila, picioarele parca ii sunt teleghidate. Ce lovitura m-a impresionat cel mai mult la ea? Cu siguranta backhandul defensiv in cross, a povestit pentru HotNews. ro Vincent Stouff, sparring partner-ul de duminica al Simonei. Este pregatita, a completat Virginia Ruzici tot pentru HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )