Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Nurnberg: Alison Riske (adversara Simonei Halep la Roland Garros), nvinsa n finala de Johanna Larsson (scor 7-6, 6-4)

Hotnews Hotnews,
 WTA Nurnberg: Alison Riske (adversara Simonei Halep la Roland Garros), nvinsa n finala de Johanna Larsson (scor 7-6, 6-4)

Americanca Alison Riske 105 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur de la Roland Garros, a fost invinsa, sambata, de Johanna Larsson 97 WTA), scor 7-64), 6-4, in finala turneului WTA de la Nurnberg. Gratie acestui succes, suedeza si-a trecut in palmares primul titlu dupa o perioada de trei ani si al doilea din cariera. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea a jucat azi cu Alison Riske, adversara Simonei Halep la Roland Garros. Abandon in setul decisiv

Sorana Cirstea a jucat in sferturile turneului de la Nurnberg cu Alison Riske, prima adversara a Simonei Halep la Roland Garros.

WTA Nurnberg: Sorana Crstea a abandonat n setul decisiv al meciului cu Alison Riske - Americanca s-a calificat n semifinale

Sorana Cirstea 45 WTA), favorita 6, a abandonat in sferturile turneului WTA de la Nurnberg, in setul decisiv al meciului cu americanca Alison Riske 105 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur la Roland Garros, la scorul de 6-2, 5-7, 0-1, dupa o ora si 58 de minute de joc. Juca toarea noastra s-a accidentat la coapsa stanga, in setul al doilea, la scorul de 4-4, potrivit Digi Sport.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Roland Garros. Pe cine va infrunta romanca

Simona Halep si-a aflat, joi seara, adversara din primul tur la Roland Garros. Romanca va juca in primul tur de la Roland Garros impotriva lui Alison Riske 27 de ani, 105 WTA). Potrivit gsp. ro, liderul .

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romnia - Simona Halep vs Alison Riske, n primul tur

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva americancei Alison Riske 105 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate vineri, la Paris. Se actualizeaza.

VIDEO Jocul Simonei Halep pe zgura - Analiza Eurosport nainte de startul Roland Garros-ului despre forehandul liderului mondial

Editia din 2018 a Roland Garros-ului bate la usa, primele meciuri de pe tablourile de simplu feminin si masculin) urmand sa aiba loc duminica, 27 mai. Eurosportul a realizat o analiza despre jocul Simonei Halep pe zgura, luat in vizor fiind forehandul liderului mondial.

Marea rivala a Simonei Halep: Am crezut ca se va schimba totul! E deprimant

Caroline Wozniacki este jucatoarea care i-a furat Simonei Halep locul unu WTA si trofeul la Australian Open in luna ianuarie, iar daneza este acum din nou pe urmele romancei.

Fostul antrenor al Simonei Halep lucreaza la detronarea acesteia din fruntea ierarhiei WTA

Wim Fissette, antrenorul alaturi de care Simona Halep ajungea in 2014 in prima ei finala de Mare Slem, la Roland Garros, o pregateste in acest moment pe Angelique Kerber.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )