Libnet.ro
UNICEF

20:15

Parlamentarii audiaza marti pe candidatii pentru membrii CNA si pentru sefia Agerpres si ASF

Hotnews Hotnews,
 Parlamentarii audiaza marti pe candidatii pentru membrii CNA si pentru sefia Agerpres si ASF

Membrii comisiilor pentru buget si politica economica ale Camerei Deputatilor si Senatului ii vor audia, marti, de la ora 10. 00, pe candidatii pentru numirea Consiliului ASF. in comisiile de Cultura vor fi audiati candidatul pentru sefia Agerpres si candidatii pentru CNA, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Candidatii pentru Consiliul ASF vor fi audiati in Parlament

Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor si Senat urmeaza sa ii audieze, astazi, incepand cu ora 10,00, pe candidatii inscrisi pentru a face parte, in urmatorii cinci ani, din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Candidatii pentru Consiliul ASF sunt audiati in Parlament

ACTUALIZARE: Pana acum, singurul candidat audiat pentru functia de prim-vicepresedinte a fost Doina Dascalu. * ACTUALIZARE: Viorel Stefan: Consider ca este necesara asezarea ASF pe coordonate noi. ---- * ACTUALIZARE: Sedinta a inceput, iar Marius Budai este presedinte de sedinta. Initial, au fost 34 de candidati inscrisi, din care s-au retras doi, Sorin Rangu si Calin Mihai --- Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor si Senat urmeaza sa ii audieze, astazi, incepand cu ora 10,00, pe candidatii inscrisi pentru a face parte, in urmatorii cinci ani, din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Candidatii pentru ASF, in Parlament pentru audieri

In cursul zilei de astazi vor avea loc audierile in comisiile de specialitate reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, urmand ca maine, candidatii la posturile de conducere ale Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) sa fie votati de catre plenul reunit al celor doua camere.

PSD decide marti propunerea pentru Ministerul Educatiei

Biroul Permanent National al PSD se va reuni, marti, de la ora 11. 00, pe ordinea de zi fiind analizarea propunerilor de candidati pentru functia de ministru al Educatiei Nationale, au declarat luni, pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )