Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentarii vor un Panteon de 20 milioane euro, pentru omagierea personalitatilor ilustre ale poporului roman

B1 B1,
Parlamentarii vor un Panteon de 20 milioane euro, pentru omagierea personalitatilor ilustre ale poporului roman

Panteonul Romaniei. Nu este o gluma, ci o initiativa legislativa a mai multor senatori PSD si independenti, care vor astfel sa omagieze personalitatile tarii. Proiectul de circa 20 de milioane de. continuă pe B1

CFR, contract de 440 milioane de euro pentru modernizarea tronsonului Apata - Cata

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA si Comisia Europeana, prin Agentia Executiva pentru Inovatii si Retele INEA), au semnat contractul de finantare, in valoare totala de 440 milioane de euro, pentru modernizarea tronsonului Apata - Cata.

Indicii, in crestere, pe fondul unei lichiditati de 4,56 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de luni in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 20,53 milioane de lei 4,56 milioane euro), mai mic decat vineri 5,14 milioane euro).

Guvernul a virat Republicii Moldova 3 milioane de euro pentru gradinite

Guvernul Romaniei a virat Republicii Moldova o contributie financiara nerambursabila in valoare de 3 milioane de euro, destinata finantarii a 83 de gradinite din tara vecina, conform Programului de cooperare pe anul 2016 dintre cele doua state, informeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), prin intermediul unui comunicat de presa.

Romania a transferat Republicii Moldova 3 milioane de euro pentru gradinite

Guvernul Romaniei a virat Republicii Moldova o contributie financiara nerambursabila in valoare de trei milioane de euro. Suma este destinata finantarii a 83 de gradinite, conformProgramului de cooperare pe anul 2016dintre cele doua state, transmite IPN.

Indicii, in crestere, pe fondul unei lichiditati de 9,58 milioane euro

Sase dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de miercuri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 43,21 milioane de lei 9,58 milioane euro), mai mare decat marti 4,42 milioane euro).

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Report de 3,33 milioane euro la Joker

Joi, 10 noiembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de duminica, 6 noiembrie 2016, Loteria Romana a acordat peste 18. 580 de castiguri in valoare totala de peste 973. 000 lei.

Indicii s-au apreciat, pe un rulaj de 9,4 milioane euro

Lichiditatea totala 42,3 milioane lei) inregistrata in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost sustinuta de incheierea a sapte tranzactii de tip deal, realizate cu actiuni Romgaz SNG) si OMV Petrom SNP), care au insumat 17,8 milioane lei.

Profitul Wizz Air a crescut cu 38% in primul semestru fiscal, la un nivel record de 262,5 milioane euro

Profitul inainte de taxe al operatorului aerian low-cost Wizz Air a crescut cu 38% in primul semestru fiscal incheiat in septembrie, la 262,5 milioane de euro, iar compania din Ungaria a reiterat previziunile anuale, relateaza MarketWatch.

Impact investeste 260 milioane euro in ansamblul rezidential Greenfield

Compania Impact SA intentioneaza sa investeas-ca 260 de milioane de euro in complexul rezidential Greenfield din Bucuresti.

Companiile cresc bugetele alocate confortului angajatilor: aloca pana la 300 de euro pentru un scaun ergonomic

In ultimii zece ani amenajarea spatiilor de birouri a trecut prin schimbari majore, similar cu bugetele alocate de catre companii pentru asigurarea confortului angajatilor. Astfel, daca suma consumata pentru un scaun ergonomic era cuprinsa acum ceva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )