Libnet.ro
UNICEF

15:00

Parlamentul a adoptat pe articole bugetul de stat pentru 2019

Antena3 Antena3,
Parlamentul a adoptat pe articole bugetul de stat pentru 2019

Plenul Parlamentului a adoptat, joi, articolele proiectului bugetului de stat pe 2019, iar deputatii si senatorii au inceput dezbaterile pe anexele proiectului care cuprind bugetele principalilor ordonatori de. continuă pe Antena3

FLORIN JIANU, PRESEDINTE CNIPMMR: Riscam sa intram in recesiune, iar bugetul pentru 2019 este fragil si dezechilibrat

Tara noastra risca, in acest moment, sa intre in recesiune, desi potentialul economic favorizeaza dezvoltarea, iar bugetul de stat pentru anul 2019 este fragil si dezechilibrat, fiind construit pe himere, pe credite angajament, la fel ca anul trecut, ceea ce inseamna ca, de fapt, mutam platile de la un an la altul, fara sa ne uitam cine va trebui sa plateasca la final, a avertizat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Trump va semna bugetul democratilor pentru a evita un nou blocaj, dar va construi zidul de la frontiera cu Mexic fara aprobarea Congresului

Donald Trump, presedintele SUA, va semna proiectul de lege privind securitatea de la frontiera pentru a preveni un nou blocaj al Guvernului federal, dar va declara zidul promis pentru granita cu Mexic drept o.

Amendament adoptat la bugetul de stat: Alocatia copiilor va fi majorata de la 84 de lei la 150 de lei

Parlamentariii au adoptat joi, un amendament al deputatului Robert Sigartau care majoreaza alocatia copiilor de la 84 de lei la 150 de lei. Cu 123 de voturi pentru si 119 impotriva s-a adoptat amendamentul sustinut in plen de deputatul PNL.

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2019, avizat favorabil in comisiile de buget-finante ale Parlamentului

Ajunsi in luna februarie fara bugetul pe 2019, Parlamentul a lucrat pana tarziu in noapte pentru a da avizele necesare, pe banda rulanta uneori. De la unii s-a luat, altora li s-a dat, iar la final proiectul Legii bugetului a primit raport cu aviz.

Parlamentul spaniol respinge bugetul pe 2019

Parlamentul spaniol a respins astazi proiectul bugetului pe 2019, pregatiti de Guvernul socialist al lui Pedro Sanchez, relateaza Reuters.

Ponta, la Adevarul Live:Bugetul actual e bazat pe cifre false. Dupa prezidentiale, va veni nota de plata

Fostul premier Victor Ponta, in prezent lider al Pro Romania, va explica, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, nemultumirile partidului sau privind bugetul de stat pe 2019, dar si cum decurg negocierile cu alti social-democrati pentru a trece de la PSD la Pro Romania.

Claudiu Nasui (USR): Bugetul Jandarmeriei pentru munitii si armament de tip de razboi creste cu 520%. Va pregatiti de razboi?

Deputatul USR Claudiu Nasui a acuzat miercuri, la dezbaterile din Parlament legate de buget, o majorare cu 520% a bugetului Jandarmeriei pentru munitii si armament de tip de razboi.

Mercedes a prezentat monopostul pentru 2019. La fel si Red Bull

Echipa germana Mercedes AMG F1 a dat publicitatii, miercuri, monopostul pe care il va folosi in sezonului 2019 de Formula 1.

PENTRU 2019, ANRE: Operatorii concesionari de distributie a electricitatii anunta investitii de 1,6 miliarde lei

Operatorii concesionari de distributie a energiei electrice din tara noastra si-au propus sa realizeze, anul acesta, investitii in valoare totala de aproximativ 1,6 miliarde de lei, a anuntat, ieri, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

BNR a majorat prognoza de inflatie la 3% pentru 2019

Banca Nationala a Romaniei BNR) a majorat la 3% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 3,1 pentru finalul anului viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )