Libnet.ro
UNICEF

19:30

Parlamentul britanic a aprobat motiunea care cere amanarea iesirii din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Parlamentul britanic a aprobat motiunea care cere amanarea iesirii din Uniunea Europeana

Parlamentul britanic a aprobat joi seara motiunea prin care guvernul condus de Theresa May cere o amanare a Brexitului dupa data de 29 martie, amanare care mai trebuie insa acceptata si de liderii europeni,. continuă pe Antena3

Parlamentul britanic a respins un al doilea referendum privind Brexitul

Parlamentul britanic a respins joi cu o larga majoritate amendamentul prin care se solicita ca in motiunea propusa de guvern pentru amanarea Brexitului sa se prevada si organizarea unui al doilea referendum pe te.

Parlamentul britanic a respins varianta unui Brexit fara acord. Ce urmeaza

Parlamentul britanic a respins prin vot, miercuri seara, varianta iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana fara un acord la 29 martie, informeaza BBC.

O amanare a Brexitului necesita o aprobare din partea Celor 27, avertizeaza Comisia Europeana. Barnier respecta evenimentele din Parlamentul britanic

Comisia Europeana CE) a anuntat joi seara ca a luat nota de rezultatul voturilor din Parlamentul Britanic si a reiterat ca o amanare a Brexitului necesita aprobarea unanima a tuturor celorlalte 27 de state membre ale Uniunii Europene UE), relateaza BBC News.

Problematica Brexitului se COMPLICA si mai mult. Parlamentul britanic A RESPINS ideea unui divort de UE fara acord

Parlamentul britanic s-a pronuntat, miercuri seara,impotriva unui Brexit fara acord, relateaza BBC. Rezultatul votului a fost, insa, unul strans, 312 parlamentari votand impotriva unui Brexit.

Comisarul european Pierre Moscovici: Parlamentul britanic a pierdut ultima sa sansa de a ajunge la un acord privind Brexit-ul

Comisarul european pentru comert, afaceri economice si monetare Pierre Moscovici a afirmat miercuri, la televiziunea France 2, ca parlamentul britanic a pierdut ultima sa sansa de a ajunge la un acord privind Brexit-ul, scrie Agerpres, citand Reuters.

REACTIILE liderilor europeni la cea de a doua respingere a acordului de Brexit de catre parlamentul britanic

Parlamentul britanic a respins, din nou, acordul pentru Brexit generand, in cea mai mare parte, reactii de regret din partea liderilor europeni. Uniunea Europeana a facut tot ce a putut pentru a ajuta.

Parlamentul britanic A RESPINS, din nou, acordul de Brexit. Ce OPTIUNI mai are acum Marea Britanie cu 12 zile inainte de iesirea din UE

Parlamentul britanic a respins marti, intr-un mod categoric, acordul de Brexit renegociat cu Uniunea Europeana, relateaza BBC. Acordul a fost respins cu 391 voturi impotriva si 242 de voturi.

Parlamentul britanic A RESPINS, din nou, acordul de Brexit. Ce OPTIUNI mai are acum Marea Britanie cu 17 zile inainte de iesirea din UE

Parlamentul britanic a respins marti, intr-un mod categoric, acordul de Brexit renegociat cu Uniunea Europeana, relateaza BBC. Acordul a fost respins cu 391 voturi impotriva si 242 de voturi.

Un nou esec pentru Theresa May. Parlamentul britanic respinge Acordul pentru Brexit

Acordul Theresei May, privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, a fost respins de catre Parlamentul britanic, marti seara, in ciuda faptului ca premierul britanic a avertizat ca daca acesta nu va trece de forul legislativ exista riscul ca Brexitul sa nu mai aiba loc.

Prima reactie a oficialilor de la Bruxelles, dupa votul dat de parlamentul britanic in legatura cu Brexitul

Nu va exista o perioada de tranzitie dupa 29 martie, data oficiala a Brexitului, daca Acordul de retragere nu va fi aprobat, a avertizat marti negociatorul-sef pentru Brexit din partea UE, Michel Barnier, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )