Libnet.ro
UNICEF

13:30

Parlamentul chinez a adoptat legea controversata privind securitatea nationala in Hong Kong

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul chinez a adoptat legea controversata privind securitatea nationala in Hong Kong

Parlamentul chinez a adoptat joi aproape in unanimitate o lege controversata cu privire la securitatea nationala a Hong Kong-ului, ca masura la protestele de anul trecut din fosta colonie britanica si in ciuda actualelor proteste care au agitat strazile regiunii, relateaza AFP. Miscarea ar aduce teritoriul semiautonom si mai mult sub controlul Beijing-ului. continuă pe Hotnews

Autonomia Hong Kong-ului, anulata. Parlamentul chinez valideaza legea securitatii nationale. Se asteapta mutarea SUA

Parlamentul chinez a adoptat, joi, proiectul de lege privind securitatea nationala la Hong Kong, care a dat un nou impuls contestarii in fosta colonie britanica, relateaza Reuters. Pe acest fundal, Mike Pompeo a notificat Congresul ca Hong Kong nu mai are autonomie fata de China si se asteapta ca SUA sa adopte sanctiuni la adresa liderilor de la Beijing.

Statele Unite ar putea impune sanctiuni Chinei din cauza proiectului de lege privind securitatea nationala in Hong Kong

Statele Unite ar putea impune sanctiuni Chinei din cauza unui proiect de lege referitor la securitatea nationala in Hong Kong, ceea ce ar pune in pericol statutul de centrul financiar al orasului, a declarat duminica consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe Robert OBrien, transmite Reuters.

Parlamentul chinez a validat legea securitatii nationale la Hong Kong

Parlamentul chinez a adoptat azi, cu o majoritate zdrobitoare, proiectul de lege privind securitatea nationala la Hong Kong.

PMP se urca pe valul nationalist: pune presiune ca legea UDMR privind ziua maghiarilor din Romania sa fie respinsa

Deputatii PMP insista ca proiectul de lege privind ziua comunitatii maghiare din Romania 15 martie), care zace din 2017 in sertarele Parlamentului, sa fie respins de urgenta, sustin surse politice pentru Adevarul. Initiativa UDMR este inofensiva: nu prevede nicio forma de autonomie. Comparativ, etnicii romi si tatari se bucura de legi similare. PMP incearca sa forteze mana PSD si PNL, in contextul scandalului despre vanzarea Ardealului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )