Libnet.ro
UNICEF

12:45

Parlamentul dezbate, in regim de urgenta, masurile din starea de alerta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul dezbate, in regim de urgenta, masurile din starea de alerta

Senatul va dezbate astazi, in comisiile de specialitate si in plen, proiectul de lege initiat de Guvern, cu masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in situatia de alerta, care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Guvernul a adoptat proiectul privind masurile din starea de alerta

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita.

Seful Senatului a anuntat ca Parlamentul va vota in regim de urgenta proiectul privind starea de alerta Robert Cazanciuc (PSD) a citat din Abraham Lincoln pentru a ilustra incompetenta Guvernului PNL

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat ca Parlamentul va vota in procedura de urgenta proiectul de lege privind starea de alerta. Deja acest lucru se intampla la.

VIDEO Cum se vor comporta romanii dupa 15 mai, cand vor fi ridicate restrictiile din starea de urgenta? Sociologul Gelu Duminica, la intalnirea online deladistanta: Dupa 15 mai, alegerea este a noastra. Sper sa realizam cat de misto e viata si cat de pr

Dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta si vor fi ridicate o serie de restrictii, este alegerea noastra ce se va intampla. Avem de ales intre a ne castiga libertatea sau a ne duce la cimitir, asa cum spunea Klaus Iohannis, a afirmat sociologul Gelu Duminica, invitat la o intalnire realizata deladistanta. El crede ca dupa 15 mai, pe termen foarte scurt, foarte multi romani vor continua sa ramana responsabili. Referindu-se la reluarea slujbelor cu enoriasii la biserica, sociologul afirma ca pentru foarte multi Biserica este ancora, ca intr-o perioada de criza este nevoie de multe ancore si ca va depinde foarte mult de modul in care Biserica Ortodoxa va sti sa gestioneze situatia.

Pe perioada starii de urgenta, traficul din Bucuresti a scazut in medie cu 36% in zilele de munca si cu 54% in weekend, dar izolat au fost scaderi si de 70% (studiu)

Pe perioada starii de urgenta, traficul din Bucuresti a scazut in medie cu 36% in zilele de munca si 54% in weekend, se arata intr-un studiu realizat de Phoenix Media. Datele au fost colectate cu ajutorul a 73 de camere montate pe panourile publicitare ale companiei, iar analiza a fost facuta de DD Research. Procentele au rezultat din compararea datelor din perioada 16 martie-8 mai cu perioada similara a anului trecut. La Universitate, traficul a scazut cu circa 70% in weekend, cauza fiind in principal inchiderea teraselor si activitatilor comercialeculturale din Centrul Vechi.

Guvernul trimite Parlamentului proiectul de lege privind starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de guvern de luni, inaintarea catre Parlament a unui proiect de lege care sa reglementeze masurile privind starea de alerta ce va intra in vigoare din 15 mai pentru a inlocui stare de urgenta ce nu a mai fost prelungita de catre presedintele Iohannis.

Legea privind starea de alerta va fi adoptata azi de Senat. Maine ajunge la Camera Deputatilor

Legea privind starea de alerta este, marti, pe ordinea de zi a Senatului, insa parlamentarii din Comisia juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari trebuie sa intocmeasca anterior raportul. Legea cuprinde unele masuri temporare si, dupa caz, graduale, pe care autoritatile le pot lua pentru a reduce raspandirea virusului, dupa iesirea din starea de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )