Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parlamentul European a adoptat noi reguli anti-dumping

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul European a adoptat noi reguli anti-dumping

Parlamentul European a adopat astazi noile reguli anti-dumping care vizeaza combaterea importurilor subventionate si la pret de dumping provenite din tari terte. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European adopta noile reguli antidumping pentru a proteja joburile si industria din Uniune

Noi reguli pentru contracararea importurilor din afara UE la preturi mai mici decat ale celor produse in interiorul Uniunii au fost adoptate astazi de Parlamentul European.

BCE intentioneaza sa amane introducerea de noi reguli privind creditele neperformante

Banca Centrala Europeana BCE) intentioneaza sa amane si sa imbunatateasca noile sale norme mai stricte privind creditele bancare neperformante, in urma criticilor venite de la Parlamentul European si de la autoritatile italiene, a declarat joi presedintele noii agentii de supervizare bancara SSM) din cadrul BCE, Daniele Nouy, transmite Reuters.

Parlamentul European cere Comisiei sa lanseze procedura care ar putea duce la suspendarea dreptului de vot al Poloniei

Reformele judiciare din Polonia ridica riscul unei violari grave a valorilor fundamentale ale Uniunii, justificand lansarea unei proceduri de sanctiuni impotriva Poloniei, afirma Parlamentul European, potrivit AFP.

Parlamentul European vrea ca toti sa avem masini dotate cu etilotest

Parlamentul European PE) a decis ca sistemele de siguranta ale masinilor trebuie imbunatatite substantial. Asta dupa ce s-a constatat ca pe soselele Europei, in fiecare an, circa 25. 500 de persoane isi pierd viata si aproximativ 135. 000 de persoane sunt ranite grav.

Parlamentul European ameninta cu blocarea BREXIT-ului. Negocierile cu Marea Britanie in impas

Negocierile UE-Marea Britanie din nou intr-un punct critic. Parlamentul European anuntat ca va respinge orice acord cu Londra care ar putea avea ca efect deportarea din Marea Britanie a cetatenilor europeni.

Noi reguli pentru soferi. Guvernul a adoptat modificari la Codul Penal

Guvernul a adoptat miercuri noi modificari la Codul Penal. Una dintre ele interzice ca, dupa un accident cu victime, soferul sa consume alcool sau stupefiante pana la recoltarea de probe.

Noi reguli pentru executarea pedepselor cu inchisoarea. Cate zile de reducere primesc scritorii din puscarii

Un proiect de lege adoptat tacit de Senat prevede relaxarea conditiilor de eliberare din penitenciar. S-a schimbat din nou si modul cum se reduce - pedeapsa in cazul scrierii unor lucrari -stiintifice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )