Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi reguli pentru soferi. Guvernul a adoptat modificari la Codul Penal

B1 B1,
Noi reguli pentru soferi. Guvernul a adoptat modificari la Codul Penal

Guvernul a adoptat miercuri noi modificari la Codul Penal. Una dintre ele interzice ca, dupa un accident cu victime, soferul sa consume alcool sau stupefiante pana la recoltarea de probe. continuă pe B1

Noi reguli pentru executarea pedepselor cu inchisoarea. Cate zile de reducere primesc scritorii din puscarii

Un proiect de lege adoptat tacit de Senat prevede relaxarea conditiilor de eliberare din penitenciar. S-a schimbat din nou si modul cum se reduce - pedeapsa in cazul scrierii unor lucrari -stiintifice.

Guvernul vrea modificari la Codul Penal si la cel de Procedura Penala

Guvernul a adoptat un proiect de lege elaborat de Ministerul Justitiei, pentru modificarea si completarea Codului Penal, a Codului de Procedura Penala, precum si a altor acte normative. Proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere si adoptare Parlamentului.

FMI: Europa trebuie sa faca noi eforturi pentru restructurarea sectorului bancar

Fondul Monetar International FMI) a indemnat Europa sa faca noi eforturi pentru consolidarea sectorului bancar, cerand ca institutiile slabe sa fie inchise, rezervele financiare sa fie majorate, iar fuziunile si achizitiile transfrontaliere sa fie relansate, conform Reuters.

Parlamentul European a adoptat noi reguli anti-dumping

Parlamentul European a adopat astazi noile reguli anti-dumping care vizeaza combaterea importurilor subventionate si la pret de dumping provenite din tari terte.

Cadou pentru Daddy! Guvernul Tudose a ajutat afacerea Belina prin Ordonanta de Urgenta, chiar in ziua in care a impus si revolutia fiscala

Guvernul Tudose a reusit in prin revolutia fiscala performanta incredibila de a-si pune in cap atat patronatele, cat si sindicatele, pe angajatii de la stat si pe cei din me.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )