Libnet.ro
UNICEF

18:46

Parlamentul European a aprobat bugetul Uniunii Europene pentru 2020 18 milioane de euro sunt alocate pentru a sprijini regiunile miniere

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European a aprobat bugetul Uniunii Europene pentru 2020 18 milioane de euro sunt alocate pentru a sprijini regiunile miniere

Parlamentul European a aprobat miercuri bugetul Uniunii Europene pentru anul 2020, dupa ce a obtinut o crestere a resurselor acordate climatului, cercetarii si programului Erasmus, relateaza AFP. Potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan, bugetul cuprinde o alocare de 18 milioane de euro pentru a sprijini regiunile miniere, ceea ce este o veste buna pentru minerii din Romania. continuă pe Hotnews

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat, miercuri, in plenul Parlamentului de la Strasbourg, cu 543 voturi pentru, 136 impotriva si 23 de abtineri.

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat: 850 de milioane de euro mai mult pentru cercetarea in domeniul climatologic

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat, miercuri, in plenul Parlamentului de la Strasbourg, cu 543 voturi pentru, 136 impotriva si 23 de abtineri. Europarlamentari din grupul ECR.

Be EU. Parlamentul European se pregateste sa voteze noua Comisie Europeana

Parlamentul European se pregateste sa voteze noua comisie europeana, insa sunt mari intarzieri in procedura. Statele membre ale Uniunii Europene au validat luni lista celor propusi sa fie membri ai.

Parlamentul European vrea sa declare urgenta climatica

Parlamentul European dezbate o motiune simbolica care sa declare o urgenta climatica, cu doar o saptamana inaintea conferintei climatice a Natiunilor Unite la Madrid, pentru a exercita presiune asupra noii Comisii Europene, relateaza Euronews. ro.

Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un.

Parlamentul European inchide portite legale pentru importul excesiv de carne de pasare din Ucraina

Am votat astazi in Parlamentul European modificarea acordului comercial dintre UE si Ucraina, in sensul limitarii importurilor de carne de pasare fara plata taxelor vamale. Modificarea a fost sustinuta de un.

Be EU. Vot crucial in Parlamentul European

Parlamentul European davotul pentru noua Comisie Europeana. Ursula von der Leyen vine cu intreagaechipa in fata europarlamentarilor pentru a le cere increderea. Lista cu cei 27 comisari care.

Votul pentru Comisia von der Leyen este dat astazi in Parlamentul European

Noua Comisie Europeana este votata miercuri, de la ora 13:00, in Parlamentul European, dupa ce presedintele Comisiei Ursula van der Leyen isi prezinta echipa si discuta cu europarlamentarii obiectivele sale.

Comisia von der Leyen va fi votata miercuri de catre Parlamentul European

Parlamentul European va vota, miercuri la 13. 00, ora Romaniei, noua Comisiei Europeana, potrivit unui comunicat de presa al institutiei. De la 10. 00, ora Romaniei, presedintele ales al CE Ursula von der Leyen isi va prezenta echipa comisarilor desemnati. Parlamentul European va alege Comisia European 2019-2024, intr-un vot prin apel nominal cu majoritate simpla.

Parlamentul European cere repatrierea copiilor europeni ai combatantilor jihadisti

Parlamentul European le-a cerut marti statelor membre sa-i repatrieze pe toti copiii europeni ai com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )