Libnet.ro
UNICEF

13:30

Parlamentul European declara URGENTA CLIMATICA. Care sunt masurile IMEDIATE

B1 B1,
Parlamentul European declara URGENTA CLIMATICA. Care sunt masurile IMEDIATE

Majoritatea membrilor Parlamentului European au votat joi o rezolutie simbolica prin care declara urgenta climatica in Europa. Parlamentul cere ca UE sa se angajeze in cadrul Conferintei ONU sa atinga. continuă pe B1

Parlamentul European declara urgenta climatica si de mediu

Plenul Parlamentului European a adoptat, joi, rezolutia de urgenta climatica si de mediu, cu 429 de .

Parlamentul European declara urgenta climatica si de mediu

Plenul Parlamentului European a adoptat rezolutia de urgenta climatica si de mediu, cu 429 de voturi pentru, 225 impotriva si 19 abtineri, dar si rezolutia privind Conferinta COP25 privind schimbarile climatice.

Parlamentul European declara urgenta climatica si de mediu

Plenul Parlamentului European a adoptat, joi, rezolutia de urgenta climatica si de mediu, cu 429 de voturi pentru, 225 impotriva si 19 abtineri, dar si rezolutia privind Conferinta COP25 privind schimbarile climatice.

Parlamentul European a declarat urgenta climatica

Parlamentul European a decretat joi urgenta climatica si de mediu, un vot simbolic pentru mentinerea presiunii asupra liderillor UE inaintea conferintei ONU privind climatul - COP25, relateaza AFP. Rezolutia, adoptata cu o majoritate 429 pentru, 225 impotriva si 19 abtineri), afirma angajamentul Parlamentului pentru limitarea incalzirii globale la 1,5 grade Celsius si evitarea unei pierderi masive a biodiversitatii.

Parlamentul European declara situatie de urgenta privind clima

Inaintea Conferintei ONU pentru schimbarile climatice COP25 de la Madrid din 2-13 decembrie, deputatii au adoptat joi o rezolutie prin care declara situatie de urgenta privind clima si protectia mediului in.

Parlamentul European vrea sa declare urgenta climatica

Parlamentul European dezbate o motiune simbolica care sa declare o urgenta climatica, cu doar o saptamana inaintea conferintei climatice a Natiunilor Unite la Madrid, pentru a exercita presiune asupra noii Comisii Europene, relateaza Euronews. ro.

A fost declarata URGENTA CLIMATICA in Europa! Parlamentul UE cere masuri RADICALE

Parlamentul European a declarat joi urgenta climatica in Europa printr-o rezaolutie votata de o larga majoritate.

Parlamentul European a aprobat bugetul Uniunii Europene pentru 2020 18 milioane de euro sunt alocate pentru a sprijini regiunile miniere

Parlamentul European a aprobat miercuri bugetul Uniunii Europene pentru anul 2020, dupa ce a obtinut o crestere a resurselor acordate climatului, cercetarii si programului Erasmus, relateaza AFP. Potrivit europarlamentarului Siegfried Muresan, bugetul cuprinde o alocare de 18 milioane de euro pentru a sprijini regiunile miniere, ceea ce este o veste buna pentru minerii din Romania.

Be EU. Parlamentul European se pregateste sa voteze noua Comisie Europeana

Parlamentul European se pregateste sa voteze noua comisie europeana, insa sunt mari intarzieri in procedura. Statele membre ale Uniunii Europene au validat luni lista celor propusi sa fie membri ai.

Comisia Ursulei von der Leyen, aprobata de Parlamentul European

Parlamentul European a aprobat, ieri, noua Comisie Europena, dupa ce presedinta aleasa Ursula von der Leyen si-a prezentat echipa si programul in plenul PE reunit la Strasbourg in cursul diminetii. Sefa Executivului european care isi va incepe, oficial, mandatul de la 1 decembrie, a spus ca statul de drept este fundamentul Uniunii Europene si nu poate exista niciun fel de compromis in privinta regulilor sale, cu toate ca au existat unele critici legate chiar de integritatea unor membri ai echipei sale, referitor la comisarii europeni din partea Ungariei si Frantei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )