Libnet.ro
UNICEF

19:45

Parlamentul European: Mai multi bani pentru tinerii fermieri, plafonarea subventiilor pentru ...

România Liberă România Liberă,
Parlamentul European: Mai multi bani pentru tinerii fermieri, plafonarea subventiilor pentru ...

Parlamentul de la Strasbourg a aprobat astazi acordul incheiat cu Consiliul privind cinci legi de reforma a politicii agricole a UE. Politica agricola comuna CAP) dupa 2013 va sublinia mai mult protectia mediului, asigurarea unei distributii mai echitabile a fondurilor UE si ajutorul acordat fermierilor pentru a face fata provocarilor pietei. Subventiile plafonate pentru marii fermieri Pentru a asigura faptul ca platile directe merg doar catre fermierii activi, deputatii au convins . continuă pe România Liberă

Bugetul de criza al CFR Marfa: Mai multi bani pentru bonusuri si directori, dar pierderi mai mari de 4 ori

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa, in care sunt prevazute bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta.

Resuscitare in bugetul CFR Marfa: Mai multi bani pentru bonusuri si directori, pierderi in urcare de 4 ori

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa, in care sunt prevazute bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta.

Parlamentarii romani au din ce in ce MAI MULTI BANI de cheltuit

Au mai multe zile libere decat elevii, iar cand sunt la serviciu nu se prea spetesc cu munca. Pretentiile sunt insa pe masura rangului. Senatorii si deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de la bugetul de.

Parlamentul European a aprobat Politica de coeziune pentru perioada 2014-2020: Romania primeste 7,25 miliarde de euro

Parlamentul European a aprobat, miercuri, pachetul legislativ privind Politica de coeziune a Uniunii Europene pentru exercitiul bugetar 2014-2020. Romania va beneficia in cadrul acestui fond, in valoare totala de.

CFR Marfa dupa esecul privatizarii: mai multi bani pentru bonusuri si salarii, pierderi de peste patru ori mai mari

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa care prevede bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta aprobata la inceputul lunii noiembrie.

Parlamentul European a adoptat bugetul UE pentru 2014-2020.

Parlamentul European a adoptat, marti, bugetul UE pentru 2014-2020, micsorat comparativ cu precedentul cadru plurianual, transmite AFP, conform B1. Citeste si: PE si consiliul UE au ajuns la un acord privind bugetul pe 2014 Bugetul a fost adoptat cu o majoritate larga de 682 de eurodeputati, cu sustinerea dreptei si socialistilor. Acesta prevede 908 miliarde de euro in credite de plata si 960 de miliarde de euro in credite de angajament, respectiv cu 3,7 si 3,5 puncte mai putin decat bugetul .

Parlamentul European a adoptat bugetul UE pentru 2014 - 2020.

Parlamentul European a adoptat, marti, bugetul UE pentru 2014-2020, micsorat comparativ cu precedentul cadru plurianual, transmite AFP, conform Agerpres. Citeste si: PE si consiliul UE au ajuns la un acord privind bugetul pe 2014 Bugetul a fost adoptat cu o larga majoritate de 682 de voturi, cu sustinerea dreptei si a socialistilor. El prevede 908 miliarde de euro credite de plati si 960 de miliarde de euro credite de angajament, respectiv 3,7% si 3,5% mai putin decat a fost prevazut pentru .

Bugetul UE pe 2014-2020, adoptat cu mai putini bani decat anterior

Parlamentul European a adoptat, marti, bugetul UE pentru 2014-2020, micsorat comparativ cu precedentul cadru plurianual, acesta fiind epilogul a peste trei ani de negocieri in cadrul Uniunii, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Parlamentul European a adoptat programul educational de 14,7 miliarde de euro pentru urmatorii 7 ani

Uniunea Europeana urmeaza sa investeasca, 14,7 miliarde de euro, in urmatorii 7 ani, in programul de eductia Erasmus+, adoptat, marti de Parlamentul European.

Parlamentul European a adoptat bugetul UE pentru 2014-2020, micsorat fata de precendentul cadru plurianual

Parlamentul European a adoptat, marti, bugetul UE pentru 2014-2020, micsorat comparativ cu precedentul cadru plurianual, acesta fiind epilogul a peste trei ani de negocieri in cadrul Uniunii, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )