Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European a respins candidatura slovenei Alenka Bratusek pentru un post in CE

B1 B1,
Parlamentul European a respins candidatura slovenei Alenka Bratusek pentru un post in CE

Candidatura fostului premier sloven Alenka Bratusek pentru o functie in Comisia Europeana a fost respinsa, cu o larga majoritate, de Parlamentul European. Alenka Bratusek, care era desemnata pentru postul de . continuă pe B1

PE a respins candidatura slovenei Alenka Bratusek pentru un post in CE

Parlamentul European a respins candidatura fostului premier sloven Alenka Bratusek pentru o functie in Comisia Europeana a fost respinsa, cu o larga majoritate, de Parlamentul European.

Slovena Alenka Bratusek a fost respinsa pentru postul de vicepresedinte pentru uniune energetica de catre PE

Parlamentul European a respins miercuri, cu o larga majoritate, propunerea de numire a slovenei Alenka Bratusek in postul de vicepresedinte al CE pentru uniune energetica, in timp ce spaniolul Miguel Arias Canete, desemnat comisar pentru actiune climatica si energie, a primit aviz favorabil, relateaza agentiile internationale de presa.

Bruxelles: Alenka Bratusek, comisarul propus de Slovenia, si-a retras candidatura pentru postul de vicepresedinte al CE

Alenka Bratusek si-a retras candidatura pentru nominalizarea in functia de vicepresedinte al Comisiei Europene dupa ce a avut o prestatie neconvingatoare la audierile din comisiile de specialitate din Parlamentul European. in plus, ea a fost acuzata ca s-a autopropus pentru postul de comisar european din partea Sloveniei la scurt timp dupa ce partidul sau a pierdut alegerile parlamentare.

Comisarul desemnat de Slovenia, Alenka Bratusek, si-a retras candidatura

Alenka Bratusek, desemnata pentru postul de comisar pentru uniune energetica din partea Sloveniei, si-a retras miercuri candidatura, scrie AFP. Bratusek, care a fost si premier alSloveniei, a spus ca a luat.

Alenka Bratusek, comisarul desemnat de Slovenia, si-a retras candidatura pentru postul de vicepresedinte al Comisiei Europene

Fostul premier sloven Alenka Bratusek si-a retras, miercuri, candidatura pentru postul de vicepresedinte al Comisiei Europene pentru uniune energetica, dupa ce a devenit clar ca va fi respinsa de eurodeputatii din comisiile de specialitate, in urma audierilor, relateaza EUObserver.

VIDEO Parlamentul European, luat cu asalt de protestatari kurzi

Parlamentul European a fost luat cu asalt, marti, de sute de kurzi. Ei denunta opresiunea din Irak si cer interventia comunitatii internationale pentru a-i salva pe kurzii din orasul Kobane unde jihadistii din Statul Islamic au patruns in cateva cartiere si se duc lupte de gherila.

Parlamentul European, paralizat dupa ce a fost luat cu asalt de cateva zeci de tineri kurzi

Cateva zeci de tineri kurzi au fortat portile Parlamentului European, marti, rupandul lantul de securitate si intrand in cladirea forului legislativ european, informeazaB1 TV. Kurzii protesteaza fata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )