Libnet.ro
UNICEF

19:00

Parlamentul impune dublarea alocatiilor pentru copii, desi Guvernul spune ca nu are bani

România Liberă România Liberă,
Parlamentul impune dublarea alocatiilor pentru copii, desi Guvernul spune ca nu are bani

Parlamentul a decis, miercuri, respingerea Ordonantei de Urgenta care amana majorarea alocatiilor pe. continuă pe România Liberă

Ordonanta care amana dublarea alocatiilor pentru copii, respinsa de parlament

Ordonanta de urgenta prin care dublarea alocatiilor pentru copii a fost amanata a fost respinsa de parlament, prin votul plenului Camerei Deputatilor, decizionala in acest caz.

Parlamentul a respins ordonanta Guvernului care amana dublarea alocatiilor pentru copii

Camera Deputatilor a respins miercuri, cu 209 voturi Ordonanta Guvernului Orban care amana aplicarea dublarii alocatiilor copiilor pana la 1 august. Dupa respingerea in Parlament, proiectul merge la promulgare, la seful statului, care o poate ataca la CCR sau o poate retrimite in Legislativ.

Parlamentul a decis dublarea alocatiilor. Ordonanta de Urgenta care amana cresterea a fost respinsa

Camera Deputatilor a respins, miercuri, Ordonanta de urgenta a guvernului care amana pana la 1 august dublarea alocatiilor copiilor de la 150 la 300 de lei. Decizia a fost luata cu 209 voturi pentru, trei impotriva si 98 de abtineri.

PSD obliga Guvernul Orban sa mareasca alocatiile copiilor de la 1 iulie

Camera Deputatilor a respins miercuri ordonanta de urgenta prin care Guvernul Orban amana cu sase luni intrarea in vigoare a legii date anul trecut de PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii. 209 de deputati au votat pentru, 98 s-au abtinut iar 3 au votat impotriva.

UPDATE PSD forteaza PNL sa dubleze alocatiile pentru copii. Disputa in plen intre Olguta Vasilescu si Florin Roman

Ordonanta de urgenta a Guvernului prin care dublarea alocatiilor pentru copii a fost amanata pana la 1 august va fi respinsa miercuri de Camera Deputatilor in calitate de for decizional. Coalitia de conjunctura PSD-ALDE-ProRomania are majoritate in Camera Deputatilor. Practic, PNL va trebui sa gaseasca rapid bani pentru dublarea alocatiilor, desi pandemia a afectat serios bugetul de stat.

PSD va respinge ordonanta de urgenta care amana dublarea alocatiilor: Copiii nu au nicio vina!

PSD anunta ca va respinge in Camera Deputatilor ordonanta de urgenta care amana dublarea alocatiilor pana la 1 august.

De Ziua Copiilor, Marcel Ciolacu cere dublarea alocatiilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa un mesaj adresat tuturor copiilor pe care ii numeste supereroii zilelor de maine. La final, Ciolacu a adresat un indemn pentru ministri carora le cere sa respecte legea si sa dubleze alocatiile.

PSD ameninta cu motiunea de cenzura daca Guvernul nu dubleaza alocatiile si nu mareste pensiile cu 40%

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, duminica, ca partidul sau intentioneaza sa depuna o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Orban daca nu isi va respecta promisiunile de dublare a alocatiilor pentru copii si nu va mari pensiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )