Libnet.ro
UNICEF

07:45

Parlamentul irakian a votat retragerea trupelor americane din Irak

Adevărul Adevărul,
Parlamentul irakian a votat retragerea trupelor americane din Irak

Parlamentul irakian a votat, intr-o sedinta extraordinara, la care a participat premierul Adel Abdul Mahdi, o rezolutie prin care se solicita Washingtonului retragerea tuturor trupelor americane din Irak. continuă pe Adevărul

Parlamentul irakian cere oficial guvernului retragerea trupelor straine

Parlamentul irakian a votat duminica o rezolutie prin care cere guvernului de la Bagdad sa puna capat prezentei trupelor straine in Irak si sa ia masuri pentru ca aceste trupe sa nu mai foloseasca in nicio circumstanta teritoriul, apele si spatiul aerian ale Irakului, transmite agentia Reuters.

Mike Pompeo apara prezenta trupelor americane pe teritoriul Irakului: Am continuat sa indepartam amenintarile teroriste la adresa poporului irakian

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, a aparat prezenta trupelor SUA pe teritoriul Irakului, cu putin timp inainte ca parlamentul irakian sa adopte o rezolutie prin care cere oficial guvernului de la Bagdad.

Parlamentul irakian cere oficial guvernului sa puna capat prezentei trupelor straine pe teritoriul Irakului. Premierul Mahdi acuzase deja SUA ca au incalcat suveranitatea tarii

Parlamentul irakian a votat, duminica, o rezolutie prin care cere guvernului sa opreasca prezenta trupelor straine pe teritoriul Irakului, ba chiar sa ia masuri pentru ca aceste trupe sa nu mai foloseasca in.

Decizie de ultima ora luata de autoritatile de la Bagdad. Ce se intampla cu soldatii NATO din Irak

Autoritatile de la Bagdad au luat o decizie de ultima ora privind soldatii NATO din Irak. Parlamentul irakian a luat hotararea intr-o sedinta la care a participat si premierul Adel Abdul Mahdi. Decizia de ultima ora luata de autoritatile de la Bagdag privind soldatii NATO din Irak Parlamentul irakian a votat, duminica, intr-o sedinta la .

NATO isi suspenda operatiunile de antrenament din Irak, dupa moartea lui Soleimani

NATO si-a suspendat operatiunile de antrenament din Irak, a declarat sambata pentru AFP purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice, Dylan White, dupa moartea generalului Qassem Soleimani intr-un atac american la Bagdad, scrie Agerpres.

Imigranti din Irak, prinsi dupa ce au trecut fraudulos frontiera tarii noastre

Politistii de frontiera din Oravita, judetul Caras-Severin, au prins 15 imigranti din Irak si Siria care trecusera fraudulos frontiera Romaniei, dinspre Serbia, in drumul spre tari din vestul Europei, potrivit News. ro.

VIDEO O televiziune din Irak prezinta imagini ale raidului aerian american din Bagdad Momentul in care generalul iranian este ucis

O televiziune din Irak a difuzat o inregistrare video care pare sa surprinda raidul aerian american efectuat la Bagdad, soldat cu moartea generalului iranian Qassem Soleimani, scrie Mediafax.

UPDATE: Zona Verde si o baza cu soldati americani, vizate aproape simultan de atacuri cu obuze si rachete in Irak

Doua atacuri au vizat aproape simultan sambata seara Zona Verde ultrasecurizata din Bagdad si o baza aeriana irakiana in care se aflau soldati americani aflata la nord de capitala, au declarat responsabili ai serviciilor de securitate citati de AFP. Atacurile au loc la o zi de la uciderea intr-un raid american in Irak a puternicului general iranian Qassem Soleimani. O militie pro-iraniana avertizeaza fortele de securitate nationale sa stea departe de bazele americane din Irak.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )