Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul Republicii Moldova a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Parlamentul Republicii Moldova a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana

Impotriva ratificarii documentului au votat deputatul Grigore Petrenco de la Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM), singurul comunist care a participat la aceasta sesiune, dar si grupul parlamentar al socialistilor condusi de Igor Dodon. continuă pe România Liberă

Parlamentul moldovean a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana

Parlamentul moldovean a ratificat, miercuri, cu 59 de voturi, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana UE) semnat pe 27 iunie la Bruxelles de premierul Iurie Leanca si liderii celor 28 de state europene.

VIDEO Acordul de Asociere cu UE este ratificat astazi in Parlamentul de la Chisinau. Cine si cum voteaza

Incepand cu ora 10. 00 are loc sedinta speciala a Parlamentului de la Chisinau, in care va fi dezbatut si supus votului Acordul de Asociere dintre Moldova si Uniunea Europeana. Votul pentru ratificarea documentului va fi uninominal. Urmareste in direct cine si cum voteaza.

Acordul de Asociere cu UE este ratificat astazi in Parlament. Cine si cum voteaza

Incepand cu ora 10. 00 are loc sedinta speciala a Parlamentului de la Chisinau, in care va fi dezbatut si supus votului Acordul de Asociere dintre Moldova si Uniunea Europeana. Votul pentru ratificarea documentului va fi uninominal. Urmareste in direct cine si cum voteaza.

Drumul spinos al Ucrainei, Moldovei si Georgiei catre Uniunea Europeana

Saptamana trecuta, la Bruxelles, Ucraina, Republica Moldova si Georgia au semnat Acordul de asociere cu Uniunea Europeana. Partea politica a documentului a fost semnata in martie, acum a urmat parafarea celor mai importante capitole, cel economic si comercial. S-a pus punct astfel unei prime etape care ar duce, intr-o perspectiva destul de indepartata, la integrarea celor trei tari in structurile europene.

Dmitri Rogozin: Prin semnarea Acordului cu Uniunea Europeana, Moldova a incalcat drepturile locuitorilor din Transnistria

Prin semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, Chisinaul a incalcat drepturile fundamentale ale locuitorilor din Transnistria, a acuzat, miercuri, vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, citat de.

Acordul de Asociere intra maine in dezbateri, mai intai la comisii. Biroul Permanent va decide tot maine daca ratificarea va avea loc miercuri sau joi

Deputatii au primit Acordul de Asociere Republica Moldova-UE, dupa ce presedintele Legislativului, Igor Corman, a dat dispozitie sambata ca tratatul sa fie tiparit si distribuit parlamentarilor.

Nicolescu: incepem sa furnizam gaze Republicii Moldova la finalul lunii august

Romania va incepe sa furnizeze gaz metan Republicii Moldova la finalul lunii august, prin intermediul gazoductului Iasi-Ungheni, a declarat, ieri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Inceput de epoca in Uniunea Europeana. Sfarsit dezolant de epoca politica in Romania

Uniunea Europeana a intrat in epoca Juncker, cu speranta salvarii proiectului politic integrationist, nascut acum 65 de ani din cenusa razboiului, si totodata cu frustrarea vizibila produsa de scaderea nivelului de viata in majoritatea statelor vest-europene, comparat desigur cu standardul acelorasi tari, de acum 10-20 de ani;Romania parcurge, in paralel, un sfarsit de epoca dezolant, in plina criza de credibilitate a liderilor si partidelor vechi si noi), fara resurse umane de calitate atrase in politica interna, fara seriozitate in exercitiul functiei publice, scarbita de propriile ei slabiciuni morale si de mizele mici de cele mai multe ori strict personale sau familiale, legate de chivernisire), in care doar DNA si Revolutia Justitiei mai anima putin pesimismul oamenilor de rand, dezvaluind insa chipul bolnav de coruptie al unei societati cu grave deficite educationale, in sensul cel mai larg al termenului;.

Ministrul german al Finantelor: Ar fi absolut inacceptabil ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana

Schauble: Ar fi absolut inacceptabil ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana .

Deputatii au adoptat Acordul de asociere a Republicii Moldova cu UE

Deputatii au adoptat, miercuri, in sesiune extraordinara, Acordurile de asociere intre UE si Republica Moldova, Ucraina si Georgia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )