Libnet.ro
UNICEF

15:15

Parlamentul a respins desfiintarea Sectiei Speciale

Antena3 Antena3,
Parlamentul a respins desfiintarea Sectiei Speciale

Senatul a decis miercuri ca SIIJ Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie) sa functioneze in continuare, respingand astfel proiectul depus de USR. Au fost 42 de voturi pentru respingerea proiectului de lege, 30 de voturi pentru adoptare si trei abtineri. continuă pe Antena3

Ciolacu spune ca nu este de acord cu desfiintarea Sectiei Speciale, la cateva zile dupa ce a spus ca PSD ar putea vota pentru: Am vazut cum a functionat Romania fara ea

Marcel Ciolacu a declarat, duminica, ca nu este de acord cu desfiintarea Sectiei Speciale, pentru ca au existat protocoale total ilegale, iar abuzurile au fost recunoscute inclusiv de la Comisia de la Venetia. Ciolacu pare ca si-a schimbat opinia la nicio saptamana dupa ce a spus ca in cazul in care CSM si asociatiile din justitiei vor ca aceasta sectie sa fie desfiintata, atunci PSD va vota in consecinta.

Ciolacu, despre desfiintarea Sectiei speciale: Nu sunt de acord.Am vazut cu totii cum a functionat Romania fara ea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, si-a exprimat nemultumirea cu privire la desfiintarea Sectiei speciale pentru infractiunile in justitie, intrebandu-se cum va fi aceasta desfiintata, in conditiile in care traim intr-o tara democratica, exista niste reguli democratice.

Senatul a respins proiectul USR pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Senatul a respins proiectul de lege al USR care prevedea desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ). Senatul este for decizional.

Proiectul USR de desfiintare a Sectiei Speciale a fost respins de senatori

Proiectul de lege al USR care prevedea desfiintarea controversatei Sectii pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) a fost respins miercuri de senatori. Senatul este camera decizionala in acest caz.

Rares Bogdan, dupa ce Senatul a respins desfiintarea SIIJ: Stati linistiti, avem ac de cojocul lor! Romania nu e terenul de joaca al coruptilor

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dur, dupa ceSenatul a respins, miercuri, proiectul depus de USR referitor la desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie.

Parlamentul a respins desfiintarea SIIJ

Senatul a decis miercuri ca SIIJ Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie) sa activeze in continuare, respingand astfel proiectul depus de USR. Au fost 42 de voturi pentru respingerea proiectului de lege, 30 de voturi pentru adoptare si trei abtineri.

FORUMUL JUDECATORILOR DIN ROMANIA: Mai mult de jumatate dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Asociatia Forumul Judecatorilor din tara noastra a mai centralizat peste 1. 800 de voturi exprimate de magistrati in adunarile generale, iar rezultatele arata ca 83. 14% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, potrivit News. ro.

Premierul Orban: Le cerem parlamentarilor sa sustina proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a lansat un apel catre parlamentarii Romaniei, cerandu-le sa sustina proiectul de lege propus de PNL, prin care vor fi desfiintate pensiile speciale. in ceea ce ne priveste pe noi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )