Libnet.ro
UNICEF

08:00

Parlamentul Romaniei ar putea ratifica Acordul de Asociere Republica Moldova-UE saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Parlamentul Romaniei ar putea ratifica Acordul de Asociere Republica Moldova-UE saptamana viitoare

Ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, a declarat la Adevarul Live, ca a discutat cu presedintii Senatului si al Camerei Deputatilor si ca acestia l-au informat ca vor ratifica Acordului de Asociere a Moldovei la UE foarte repede, s-ar putea intr-o saptamana. continuă pe Adevărul

Ce va aduce nou Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE

In Republica Moldova se prezinta semnarea Acordului de Asociere ca pe o mare victorie. Va reusi insa acesta sa aduca bunastarea mult asteptata de catre cetatenii Republicii Moldova sau va atarna el greu asupra mediului de afaceri autohton? Va ramane acest acord doar o coala de hartie semnata sau va fi urmat de reforme profunde in societatea romaneasca de la Est de Prut?.

Iurie Leanca: Republica Moldova este pregatita sa devina candidat pentru aderarea la UE

Republica Moldova este pregatita sa devina stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana, a afirmat premierul Iurie Leanca, la Bruxelles. Republica Moldova este gata sa devina, din fruntas al .

Valeriu Lazar: Furnizarea gazelor catre Republica Moldova nu va fi afectata. Negociem zilnic

Dupa sistarea livrarii gazelor rusesti in Ucraina, ministrul Economiei Valeriu Lazar spune ca Gazprom ne asigura ca furnizarea catre Republica Moldova si prin tara noastra catre zona balcanica nu va fi afectata.

Romania a donat masini de interventie catre Republica Moldova

Romania a donat catre Republica Moldova doua autovehicule de teren si doua ambarcatiuni de interventie, in valoare de aproximativ 125. 000 de euro. Acestea vor fi folosite de Politia de Frontiera din Republica Moldova pentru a asigura securitatea la frontiera comuna.

Iurie Leanca: Republica Moldova este pregatita sa devina candidat pentru aderarea la UE

Republica Moldova este pregatita sa devina stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeana, a afirmat premierul Iurie Leanca, la Bruxelles, conform unui comunicat oficial al Guvernului de la Chisinau, preluat.

Barroso: UE isi va asuma un angajament solemn fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia

UE isi va asuma un angajament solemn fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia prin semnarea vineri a acordurilor comerciale si politice.

Stirea ca Parlamentul Romaniei a cerut demisia presedintelui Traian Basescu a ajuns in presa internationala

Presa internationala trateaza pe larg stirea ca Parlamentul Romaniei a cerut oficial demisia presedintelui Traian Basescu. Numeroase publicatii internationale si posturi straine de stiri noteaza ca.

Presedintele Traian Basescu participa la Consiliul European unde va semna Acordul de asociere UE-Moldova

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European, pe agenda reuniunii sefilor de stat si de guvern din UE figurand semnarea Acordurilor de.

Ce se va intampla dupa semnarea Acordului de Asociere? Expertii analizeaza tratatul pe care Republica Moldova il va semna la Bruxelles

Eurodeputatul roman Monica Macovei si expertii in politica externa Cristian Ghinea de la Centrului Roman pentru Politici Europene) si Victoria Bucataru de la Asociatia pentru Politica Externa de la Chisinau) au vorbit la Adevarul Live despre ce inseamna semnarea Acordului de Asociere si ce va urma dupa acest moment simbolic, care se va produce pe 27 iunie, la Bruxelles.

Rusia anunta posibile masuri economice de protectie fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia

Rusia va introduce masuri de protectie impotriva Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei daca se va dovedi ca acordurile de asociere pe care aceste tari le vor semna cu Uniunea Europeana vor afecta economia rusa, avertizeaza Ministerul rus de Externe, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )