Libnet.ro
UNICEF

07:00

O parte din epava avionului AirAsia prabusit a fost scoasa din apele Marii Java

B1 B1,
O parte din epava avionului AirAsia prabusit a fost scoasa din apele Marii Java

O parte din coada avionului AirAsia care s-a prabusit in urma cu doua saptamani in Marea Java a fost scoasa la suprafata, sambata, relateaza AFP. Echipamente gonflabile de ridicare de mari dimensiuni au. continuă pe B1

O parte din epava avionului AirAsia prabusit a fost scoasa la suprafata

Echipele care cauta epava avionului AirAsia prabusit in Marea Java, in Indonezia, au scos la suprafata sambata o parte din coada aparatului de zbor, la doua saptamani dupa accident .

O parte din epava avionului AirAsia prabusit in Marea Java a fost scoasa la suprafata

Echipele care cauta epava avionului AirAsia prabusit in Marea Java, in Indonezia, au scos la suprafata sambata o parte din coada aparatului de zbor, la doua saptamani dupa accident, relateaza AFP.

O parte din epava aeronavei prabusite in Marea Java, scoasa la suprafata

O parte din coada avionului AirAsia prabusit in Marea Java a fost scoasa la suprafata de echipele care cauta epava, la doua saptamani dupa accident, relateaza AFP. Echipamente gonflabile de ridicare de.

Avion disparut Indonezia.Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

Avion disparut Indonezia. Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale de cautare si salvare, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, relateaza AFP.

Coada avionului AirAsia prabusit in Indonezia a fost gasita in Marea Java (FOTO)

Coada avionului AirAsia, prabusit in Indonezia la 28 decembrie cu 162 persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare si salvare Basarnas),.

Indonezia: Coada avionului AirAsia a fost gasita in marea Java

Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit la 28 decembrie in Indonezia, cu 162 de persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare.

Atentatorul de la magazinul evreiesc facea parte din Stat Islamic si a fost primit la Elysee, in 2009

Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul criminal al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, afirma, intr-o inregistrare, ca s-a sincronizat cu autorii atacului contra revistei Charlie Hebdo si ca face parte din grupul terorist Stat Islamic. El a fost primit, in 2009, la Elysee, de presedintele de atunci, Nicolas Sarkozy.

Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

In cea de-a 11-la zi a operatiunilor de cautare si salvare, coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, relateaza AFP .

INDONEZIA: Coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java a fost gasita

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie .

FOTO: INDONEZIA: Primele imagini cu coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )