Libnet.ro
UNICEF

23:00

O parte din epava avionului AirAsia prabusit in Marea Java a fost scoasa la suprafata

Adevărul Adevărul,
O parte din epava avionului AirAsia prabusit in Marea Java a fost scoasa la suprafata

Echipele care cauta epava avionului AirAsia prabusit in Marea Java, in Indonezia, au scos la suprafata sambata o parte din coada aparatului de zbor, la doua saptamani dupa accident, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

O parte din epava avionului AirAsia prabusit a fost scoasa la suprafata

Echipele care cauta epava avionului AirAsia prabusit in Marea Java, in Indonezia, au scos la suprafata sambata o parte din coada aparatului de zbor, la doua saptamani dupa accident .

O parte din epava avionului AirAsia prabusit a fost scoasa din apele Marii Java

O parte din coada avionului AirAsia care s-a prabusit in urma cu doua saptamani in Marea Java a fost scoasa la suprafata, sambata, relateaza AFP. Echipamente gonflabile de ridicare de mari dimensiuni au.

O parte din epava aeronavei prabusite in Marea Java, scoasa la suprafata

O parte din coada avionului AirAsia prabusit in Marea Java a fost scoasa la suprafata de echipele care cauta epava, la doua saptamani dupa accident, relateaza AFP. Echipamente gonflabile de ridicare de.

Avion disparut Indonezia.Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

Avion disparut Indonezia. Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale de cautare si salvare, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, relateaza AFP.

Coada avionului AirAsia prabusit in Indonezia a fost gasita in Marea Java (FOTO)

Coada avionului AirAsia, prabusit in Indonezia la 28 decembrie cu 162 persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare si salvare Basarnas),.

Coada avionului AirAsia prabusit in largul Indoneziei a fost gasita in Marea Java

In cea de-a 11-la zi a operatiunilor de cautare si salvare, coada avionului AirAsia, care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie, a fost gasita in Marea Java, relateaza AFP .

FOTO: INDONEZIA: Primele imagini cu coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie.

INDONEZIA: Coada avionul AirAsia prabusit in Marea Java a fost gasita

Directorul Agentiei nationale de cautare si salvare a declarat ca, in cea de-a 11-la zi a operatiunilor, a fost gasita coada avionului AirAsia care s-a prabusit in largul Indoneziei la 28 decembrie .

Descoperire in Marea Java. Se aud SUNETELE care vin de la cutiile negre ale avionului

Echipele care cauta epava avionului AirAsia ce s-a scufundat in mare in Indonezia la 28 decembrie au depistat vineri sunete provenind aparent de la cutiile negre continand parametrii zborurilor, a anuntat un.

Indonezia: Coada avionului AirAsia a fost gasita in marea Java

Coada avionului AirAsia, care s-a prabusit la 28 decembrie in Indonezia, cu 162 de persoane la bord, a fost descoperita in Marea Java, a anuntat miercuri directorul Agentiei nationale indoneziene de cautare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )