Libnet.ro
UNICEF

19:15

Parteneriat EUROCHAMBRES - Parlamentul European pentru alegerile din 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parteneriat EUROCHAMBRES - Parlamentul European pentru alegerile din 2019

Presedintele EUROCHAMBRES, Christoph Leitl, a semnat in data de 30 ianuarie 2019 un memorandum de intelegere cu presedintele Parlamentului European. continuă pe Ziarul Bursa

Primul rival serios pentru Netanyahu in Israel! Un fost general romano-maghiar promite o lupta acerba pentru alegerile din 9 aprilie

Benny Gratz, fostul general cu radacini romano-maghiare, s-a lansat oficial, marti, pe scena politica din Israel, consfintind astfel aparitia unui nou rival pentru premierul Benjamin Netanyahu in mirajul.

VIDEO Partidul Democratiei si Solidaritatii - Demos si-a prezentat lista candidatior pentru PE. Scopul partidului: Sa ducem n Parlamentul European vocile celor marginalizati

Partidul Democratiei si Solidaritatii - Demos a prezentat joi lista celor 12 candidati propusi pentru europarlamentare, in majoritate femei, subliniind ca vor sa duca in Parlamentul European vocile celor marginalizati.

PARLAMENTUL EUROPEAN RECUNOASTE OFICIAL: Juan Guaido - singurul presedinte interimar legitim al Venezuelei

Parlamentul European PE) l-a recunoscut joi pe opozantul venezuelean Juan Guaido ca presedinte interimar legitim al tarii sale si indeamna toate statele membre ale Uniunii Europene UE) sa faca la fel - prin adoptarea unei pozitii ferme si unite, intr-o rezolutie adoptata la Bruxelles, relateaza AFP.

Parlamentul European, pozitie oficiala privind criza din Venezuela

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe opozantul Juan Guaido drept presedinte interimar legitim al Venezuelei si le-a cerut tuturor tarilor UE sa faca acelasi lucru pentru adoptarea unei pozitii ferme si.

Juan Guaido, recunoscut presedinte al Venezuelei de catre Parlamentul European

Parlamentul European pune presiune pe Nicolas Maduro, recunoscandu-l, joi, pe liderul opozitiei Juan Guaido drept presedinte in exercitiu al Venezuelei. Totodata, parlamentarii europeni au indemnat guvernele.

Parlamentul European l-a recunoscut pe Juan Guaido presedinte al Venezuelei

Parlamentul European l-a recunoscut joi pe liderul opozitiei Juan Guaido drept presedinte in exercitiu al Venezuelei, un gest simbolic al parlamentarilor menit sa puna si mai multa presiune pe Nicolas Maduro.

Be EU. Statul de drept din Ungaria, analizat in Parlamentul European

Consiliul UE prezinta astazi in Parlamentul European situatia privind statul de drept din Ungaria. Ungaria este primul stat al UE in cazul caruia Parlamentul a solicitat Consiliului UE sa ia masuri, din cauza.

Maria Grapini, in cursa pentru MEP Awards 2019

Europarlamentarul umanist Maria Grapini se afla, si anul acesta, pe lista scurta a celor mai buni deputati din Parlamentul European, intrand astfel in cursa pentru MEP Awards 2019, premii care se vor decerna in data de 20 martie.

Ministrul polonez al Sportului este candidatul european pentru postul de presedinte al WADA

Ministrul polonez al Sportului si Turismului, Witold Banka, a fost ales, miercuri, candidatul european pentru postul de presedinte al Agentiei Mondiale Antidoping WADA).

FARA SCAPARE: Parlamentul britanic va bloca acordul BREXIT daca nu este modificat, iar Parlamentul European il va respinge daca acest lucru se intampla

Parlamentul European va bloca acordul convenit cu premierul britanic Theresa May, daca acesta va suferi modificari in Parlamentul din Marea Britanie, potrivit anuntului facut de Guy Verhofstadt, coordonatorul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )