Libnet.ro
UNICEF

21:45

Partidele, cu exceptia PNL si USR, nu sunt de acord cu OUG privind anticipatele. Vom avea cvorum la respingerea guvernului Orban II?

Adevărul Adevărul,
Partidele, cu exceptia PNL si USR, nu sunt de acord cu OUG privind anticipatele. Vom avea cvorum la respingerea guvernului Orban II?

A aparut in MOf, in sfarsit, OUG privind alegerile anticipate. Discutii ample pe marginea acestei OUG, pentru ca de acceptarea ei depinde posibilitatea atingerii cvorumului pe 24 februarie, cand ar trebui respins guvernul Orban II. Doar PNL si USR sunt de acord cu aceasta OUG, restul partidelor manifesta mari rezerve. Importanta acordului partidelor este maxima: fara realizarea cvorumului procesul anticipatelor este blocat. continuă pe Adevărul

Ce prevede OUG privind modificarile din Sanatate. Ordonanta, publicata deja in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta ce prevede modificarile din Sanatate a fost publicata miercuri, in Monitorul Oficial. Aceasta schimbarea va reduce numarul deceselor din Romania. De ce vor beneficia pacientii de acum in colo? Ce prevede OUG privind modificarile din Sanatate. Ordonanta, publicata deja in Monitorul Oficial Victor Costache a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de .

TARICEANU, DESPRE OUG PRIVIND ALEGERILE ANTICIPATE: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei.

Tariceanu, despre OUG privind alegerile anticipate: O palma data democratiei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei. As fi spus ca este un adevarat atentat la democratie daca ea nu ar avea si prevederi pozitive, a scris Tariceanu pe Facebook.

Turcan anunta retragerea OUG privind fondurile europene, pentru a nu lasa CE suspiciunea ca ar avea slabiciuni

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat, joi, ca din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate in ultima sedinta inainte de demiterea Guvernului, 18 au fost publicate in Monitorul Oficial si mai sunt inca doua care asteapta publicarea, mentionand ca ordonantele care se refera la fondurile europene au fost retrase pentru a nu lasa Comisiei Europene nici cea mai mica suspiciune ca acestea ar avea ceva slabiciuni.

Avocatul Poporului sesizeaza saptamana viitoare la Curtea Constitutionala OUG privind spitalele private

Renate Weber, avocatul Poporului ,a declarat, pentru Digi24, ca sesizarea la Curtea Constitutionala a OUG pe sanatate este pregatita si ca va fi inaintata la inceputul saptamanii viitoare. De asemenea, Avocatul Poporului ar putea decide saptamana viitoare daca va sesiza sau nu Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de Urgenta privind alegerile anticipate, a declarat, sambata, la RFI, Renate Weber.

OUG privind alegerile anticipate nu apare in Monitorul Oficial. Si-a dat seama Orban de capcana in care a intrat?

In mod neuzual, OUG adoptata acum o saptamana, referitoare la alegerile anticipate, nu a fost trimisa la Monitorul Oficial. Explicatia dlui Danca, seful cancelariei premierului: nu are inca decizia premierului de a merge la MOf. Si-a dat seama premierul de riscurile ca aceasta OUG sa nu treaca de controlul de constitutionalitate al CCR? Si presedintele si premierul Orban au jucat totul pe cartea anticipatelor.

OUG privind reorganizarea ANAF si alta referitoare la RA-APPS, in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, adoptata pe 4 februarie de Guvern, a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

MINISTERUL EDUCATIEI: Dintr-o eroare, in Monitorul Oficial a fost publicata OUG privind transportul elevilor intr-o alta forma

Ministerul Educatiei precizeaza ca, dintr-o eroare, Ordonanta de Urgenta privind transportul elevilor a fost publicata in Monitorul Oficial intr-o alta forma, urmand sa fie rectificata miercuri. Ministerul Educatiei sustine ca a eliminat din textul initial sintagma transport rutier, pastrand termenul transport.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3192 seconds )