Libnet.ro
UNICEF

08:00

TARICEANU, DESPRE OUG PRIVIND ALEGERILE ANTICIPATE: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU, DESPRE OUG PRIVIND ALEGERILE ANTICIPATE: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre OUG privind alegerile anticipate: O palma data democratiei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei. As fi spus ca este un adevarat atentat la democratie daca ea nu ar avea si prevederi pozitive, a scris Tariceanu pe Facebook.

Tariceanu ii cere lui Orban sa retraga ordonanta privind alegerile anticipate: Este o palma data democratiei

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu ii cere premierului Ludovic Orban sa retraga ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, precizand ca actul normativ este o palma data democratiei, pentru ca permite turismul electoral si fraudarea scrutinului.

OUG privind alegerile anticipate nu apare in Monitorul Oficial. Si-a dat seama Orban de capcana in care a intrat?

In mod neuzual, OUG adoptata acum o saptamana, referitoare la alegerile anticipate, nu a fost trimisa la Monitorul Oficial. Explicatia dlui Danca, seful cancelariei premierului: nu are inca decizia premierului de a merge la MOf. Si-a dat seama premierul de riscurile ca aceasta OUG sa nu treaca de controlul de constitutionalitate al CCR? Si presedintele si premierul Orban au jucat totul pe cartea anticipatelor.

Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, una dintre cele 25 de OUG-uri aprobate saptamana trecuta, va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial cand va decide premierul Ludovic Orban.

Traian Basescu, despre OUG privind anticipatele: Tu esti din Salaj si vrei sa stabilesti cine e parlamentar la Bucuresti? Asta nu se poate (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, despre Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic, publicata pe site-ul Se.

Ionel Danca, despre OUG privind organizarea anticipatelor: in momentul in care prim-ministrul va decide va fi trimisa la publicare in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic va fi trimisa catre Monitorul Oficial pentru publicare cand va decide premierul, a declarat Ionel Danca,.

Ordonanta privind alegerile anticipate nu se stie cand va fi trimisa la Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, adoptata de Guvernul Orban acum o sa.

Calin Popescu Tariceanu: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale. E o palma data democratiei

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat ca ordonanta Guvernului Orban schimba complet legile electorale privind eventualele alegeri parlamentare anticipate si reprezinta o palma data democratiei.

Ce prevede OUG privind modificarile din Sanatate. Ordonanta, publicata deja in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta ce prevede modificarile din Sanatate a fost publicata miercuri, in Monitorul Oficial. Aceasta schimbarea va reduce numarul deceselor din Romania. De ce vor beneficia pacientii de acum in colo? Ce prevede OUG privind modificarile din Sanatate. Ordonanta, publicata deja in Monitorul Oficial Victor Costache a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de .

Citu: Moodys spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moodys spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )